Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Άνθρακας ο χρυσός των γερμανικών εκλογών

ΣΥΡΙΖΑ: Άνθρακας ο χρυσός των γερμανικών εκλογών

Θεωρεί ότι η αναγγελία ενός τρίτου μνημονίου διαλύει τις ελπίδες Σαμαρά

«Σύντομα, ο κ. Σαμαράς θα είναι παρελθόν και οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και στον ευρωπαϊκό Νότο θα εκπλήξουν τους δανειστές μας», εκτιμά ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κάνει λόγο για έναν άφωνο πρωθυπουργό.

Σχολιάζοντας τα τελευταία στοιχεία που έδειξαν ότι το ελληνικό χρέος έφτασε το 180% του ΑΕΠ- ποσοστό μεγαλύτερο από εκείνο του 2009, πριν την έναρξη της κρίσης- ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι επιλέγει την τακτική της στρουθοκαμήλου και περιμένει άφωνος τις εντολές των δανειστών.

Στο σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται λόγος για “ψευδο -αυτοκριτική εκ μέρους του ΔΝΤ που δεν θίγει τον πυρήνα της μνημονιακής πολιτικής” και επισημαίνεται ότι “οι δηλώσεις των γερμανών αξιωματούχων για την ανάγκη ενός νέου μνημονίου, έρχονται να διαλύσουν και τις τελευταίες ελπίδες της κυβέρνησης Σαμαρά για ένα θαύμα μετά τις γερμανικές εκλογές”.

Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι κάνει πως δεν βλέπει, δεν ακούει και παραμένει άφωνος περιμένοντας τις εντολές των δανειστών και παράλληλα τον προειδοποιεί ότι ” ο ελληνικός λαός δεν θα περιμένει με σταυρωμένα τα χέρια να του πάρουν το σπίτι, να βλέπει να κλείνουν τα νοσοκομεία και τα σχολεία και τα παιδιά του να μεταναστεύουν”.

Αντίδραση από Κεδίκογλου

Κολλημένος στο χθες και την καταστροφολία του, ο ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνει τα υπονομευτικά του σχέδια για το φθινόπωρο, σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει κλειστά σχολεία και νοσοκομεία και για άλλη μια φορά προβλέπει καταστροφές που δεν έρχονται, αγνοώντας ότι όλοι οι διεθνείς οργανισμοί συμφωνούν για την ανάκαμψη της οικονομίας μας, προσθέτει, και καταλήγει:

«Η Ελλάδα χτίζει το μέλλον της και ο ΣΥΡΙΖΑ μένει κολλημένος στο χθες και στην καταστροφολογία του».

Πηγή Newsroom Enet

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews