Σχετικά

Το Clevernews.gr αποτελείται από μια ομάδα δημοσιογράφων της «νέας γενιάς» που δεν κυνηγάει ό, τι πουλάει αλλά έχει το όραμα να κάνει πραγματικό ρεπορτάζ, να συμβάλει στην αληθινή και ατόφια ενημέρωση. Να προσφέρει στον αναγνώστη «έξυπνες ειδήσεις», όπως άλλωστε δηλώνει και η ονομασία της ιστοσελίδας μας. Στη νέα γενιά δημοσιογράφων δε λειτουργούμε βάσει συμφερόντων, δεν εργαζόμαστε βάσει κέρδους, δεν ενημερώνουμε μονόπλευρα

«Έξυπνες ειδήσεις» για μας είναι τα νέα που ενδιαφέρουν τον αναγνώστη να μεταφέρονται άμεσα, τάχιστα, αλλά πάντοτε με πληρότητα πληροφορίας και αντικειμενικότητας στην οθόνη του. «Έξυπνες ειδήσεις» είναι εκείνες που προσφέρουν στον αναγνώστη τη δυνατότητα να ενημερωθεί με μια ματιά για τα γεγονότα της ημέρας και τα θέματα που τον ενδιαφέρουν, χωρίς να χρειάζεται να «φιλτράρει» κάθε είδηση για την αντικειμενικότητα και τη χρησιμότητά της.

Το Clevernews.gr είναι μια προσπάθεια νέων και γεμάτων όρεξη, δημοσιογράφων και επαγγελματιών των Μ.Μ.Ε. να ανατρέψουν το καθεστώς της ενημέρωσης όπως έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια και να συμβάλουν διαμέσου της πραγματικής ενημέρωσης του πολίτη στην ελεύθερη διακίνηση πληροφοριών και ιδεών και στην από- βιομηχανοποίηση τους συστήματος.

Στόχος του Clevernews.gr είναι να αποκτήσει με την προσφορά του στην ενημέρωση μια κυρίαρχη θέση ανάμεσα στα ελάχιστα ελληνικά ειδησεογραφικά portals, που καταφέρνουν ταυτόχρονα να ενημερώνουν, να εκπαιδεύουν και να διασκεδάζουν τον αναγνώστη τους.

 

Copyright © 2015-2016 Clevernews