Κόσμος

Υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μαζεύει…ρόπαλα και τούβλα

Υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μαζεύει…ρόπαλα και τούβλα

«Τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε το Σεπτέμβριο για να καταστείλουμε την κρατική βία…» δηλώνει με ανάρτηση του στο facebook.

 

Είναι ο Ανδρέας Καραγιάννης, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο, που έχει επιδοθεί σε «συλλογή» ροπάλων και οικοδομικών υλικών, ενόψει Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με ανάρτησή του στο Facebook.

Αναλυτικά:

«Ο Αύγουστος να είναι γλυκός όπως το τραγούδι….και μη ξεχνάτε…αυτό τον Αύγουστο συλλέγουμε πέτρες,ρόπαλα,καδρόνια,τούβλα,μάρμαρα,σίδερα,σχοινιά,αναπτήρες,τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε το Σεπτέμβριο για να καταστείλουμε την κρατική βία…»

τόνισε σε ανάρτησή του, ενώ σε σχόλιο φίλου στο προσωπικό του προφίλ συνέχισε:

«χαχαχχαχαχααααα….οκ, δεν ελπίζω λοιπόν σε όσους φοβούνται ή δεν έχουν λόγους να αντισταθούν ή κοινωνική συνείδηση ή έχουν πάθει εγκεφαλικό,ή έχουν χαμηλό IQ….αν είστε όλοι έτσι σας αξίζει ότι σας κάνουν…..δε θα πάρω!!!!».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ανδρέας Καραγιάννης συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας με αφορμή το δημόσιο λόγο του. Σύμφωνα με το agrinionews.gr, ένα πρωτότυπο κείμενο είχε διανείμει αντί φυλλαδίου και στον προεκλογικό του αγώνα, όπου μεταξύ των άλλων περιέγραφε:

«Προχωράω σε ακαριαία στάση πληρωμών των δανειακών μου υποχρεώσεων και καταγγέλλω την τράπεζα στο Υπουργείο Ανάπτυξης και στο Υπουργείο Οικονομικών. Μετά από πολλές καταγγελίες αλλά και παρέμβαση του Συνηγόρου του Πολίτη έρχεται σε επικοινωνία μαζί μου το Υπουργείο Ανάπτυξης τον Μάιο του 2011 και μου δηλώνει ότι η τράπεζα ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ!!!! σε βάρος μου. Δεν τολμά να κάνει όμως καμία παρέμβαση στη τράπεζα αλλά και η τράπεζα δεν τολμά μέχρι σήμερα να διεκδικήσει έμπρακτα την πληρωμή των δανειακών μου υποχρεώσεων!!!!!»

πηγή: thepaper.gr

Σχόλια

Κόσμος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κόσμος

Copyright © 2015-2016 Clevernews