Ελλάδα

112.000 ευρώ το κόστος της Επιτροπής Αλήθειας του Χρέους

112.000 ευρώ το κόστος της Επιτροπής Αλήθειας του Χρέους

Η απερχόμενη πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου πριν από λίγη ώρα, έδωσε συνέντευξη Τύπου για να κάνει τον απολογισμό του έργου της Επιτροπής Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος. Παράλληλα δε δίστασε να αποκαλύψει ότι  το κόστος της επιτροπής έφτασε τις 112.000 ευρώ!

Από την άλλη πλευρά δε δίστασε να απαντήσει με ιδιαίτερη αυστηρότητα, σε όσους σχολίασαν με επικριτικό τρόπο τις εργασίες της Επιτροπής.

Πιο συγκεκριμένα η κα  Κωνσταντοπούλου επεσήμανε πως η Επιτροπή λοιδορήθηκε «γιατί ενόχλησε, είναι πρόβλημα γι αυτούς που δεν ξέρουν τι να την κάνουν» και εκείνοι που «έχουν συγκροτήσει τους πυλώνες του συστήματος δεν σταματούν να λυσσομανούν».

Ακόμη πρόσθεσε ότι «δεν είναι τυχαίο πως πέντε μέρες αφού ξεκίνησε η Επιτροπή έσκασε το λάστιχο, ούτε ότι μέχρι και σήμερα ασχολούνται με την Επιτροπή».

Αυτό όμως που προξένησε ιδιαίτερη εντύπωση στους παρευρισκόμενους είναι πως η Βουλή για την Επιτροπή αυτή ξόδεψε 112.000 ευρώ.

Ωστόσο η κα Κωνσταντοπούλου, δεν θεωρεί μεγάλο το ποσό για μία επιτροπή που ακόμα και η κυβέρνηση έβαλε στην άκρη.

Τέλος επεσήμανε ότι όσοι συμμετείχαν στην επιτροπή άφησαν τα σπίτια και τις δουλειές τους χωρίς να λάβουν ούτε ένα ευρώ.

Η συνέντευξη συνεχίζεται αυτή την ώρα με την απερχόμενη πρόεδρο της Βουλής να απαντάει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews