Βιβλίο

17 συγγραφείς, ένα μυθιστόρημα «Εξ αποστάσεως‏»

17 συγγραφείς, ένα μυθιστόρημα «Εξ αποστάσεως‏»

Το Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής Tabula Rasa, για άλλη μια φορά έρχεται στο προσκήνιο. Αυτή τη φορά με ένα πολυσυγγραφικό βιβλίο. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο μυθιστόρημα με τίτλο ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ που υπογράφουν 17 συγγραφείς, σπουδαστές του Εργαστηρίου και εκδόθηκε με τη χορηγία των εκδόσεων iwrite.gr.

Παραμονή Χριστουγέννων. Ένας πυροβολισμός χαλάει τη γιορτινή ατμόσφαιρα και ενώνει τις ζωές επτά ανθρώπων, άγνωστων μεταξύ τους. Μία σφαίρα. Δύο δολοφονίες. Μία απαγωγή και ένας νεκρός σκύλος που μπαίνει σε έναν τάφο που δεν προορίζεται γι αυτόν. Και η περιπέτεια ξεκινά. Επτά άνθρωποι θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη μοίρα τους αλλά και με τα όνειρά τους. Θύτες και θύματα της ζωής προσπαθούν να ξεφύγουν από το πεπρωμένο αλλά και από τα δίχτυα της αστυνομίας. Ανάμεσά τους γεννιούνται συναισθήματα, μίση, υποψίες και πάθη. Τα όνειρά τους γιγαντώνονται και οι επιθυμίες τους γίνονται ακατανίκητες. Η νέα ζωή είναι πρόκληση αλλά η παλιά τροχοπέδη. Θα μπορέσουν να αλλάξουν τη μοίρα τους; Είναι δυνατόν να νικήσουν το παρελθόν;

Οι συγγραφείς

Μαρία Βανιώτη, Αργύρης Γιαμάλογλου, Σταυρούλα Δάμπαλη, Πάρης Κλαρνέτατζης, Τζένη Κουμπή, Μάγδα Κουτσούκου, Ανδρέας Κριτσιμάς, Καλλιόπη Βίλλυ Κωτούλα, Ελίνα Λαγουδάκη, Γιούλη Μακρή, Κωνσταντίνος Παλίλης, Σταυριανή Σιδέρη, Λητώ Συμβουλίδου, Χαρά Σωτηροπούλου, Θάλεια Τζίμκα, Χρήστος Χαρακόπουλος και Λυδία Ψαραδέλλη

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του βιβλίου, που θα γίνει στις 15 Δεκεμβρίου, στις 20:30, στο Art Express, στον Άλιμο, Δωδεκανήσου 17 (στάση μετρό Ηλιούπολης – τηλ. Επικοινωνίας 210 9938366).

Το βιβλίο θα προλογίσουν ο κ. Παναγιώτης Καποδίστριας, ιδρυτής της Tabula Rasa και η καθηγήτρια της Λογοτεχνικής Γραφής, Αντιγόνη Πόμμερ. Αποσπάσματα θα διαβαστούν από τους ίδιους τους συγγραφείς.

Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής Tabula Rasa, Τριών Ιεραρχών 18-20, Αθήνα, tηλ. 2130024291 – 6940655331

Σχόλια

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews