Εκδηλώσεις

“38α Αισχύλεια 2013”

“38α Αισχύλεια 2013”

Στις 21 Αυγούστου ανοίγουν την αυλαία τους τα φετινά 38α Αισχύλεια, που για άλλη μια χρονιά θα φέρουν τον αέρα της τέχνης και του πολιτισμού στην πόλη της Ελευσίνας. Το Φεστιβάλ που διοργανώνει με συνέπεια ο δήμος Ελευσίνας περιλαμβάνει εκδηλώσεις θεατρικές, μουσικές, κινηματογραφικές και εικαστικές, καθώς στόχος του είναι να προβάλλει όλες τις μορφές της τέχνης.

Συγκεκριμένα το φετινό Φεστιβάλ περιλαμβάνει 26 εκδηλώσεις, από τις οποίες 9 θεατρικές, 7 μουσικές, καθώς και βδομάδα ελληνικού κινηματογράφου από τις 23-30 Σεπτεμβρίου με 8 προβολές ταινιών σημαντικών σκηνοθετών του ελληνικού κινηματογράφου, καθώς και 2 εικαστικές εκδηλώσεις με εκθέσεις που πραγματοποιούνται ειδικά για τα Αισχύλεια και παρουσιάζονται μόνο στην Ελευσίνα. Συγκεκριμένα η φετινή εγκατάσταση που θα εγκαινιασθεί στο Παλαιό Ελαιουργείο την 1η Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει ως τις 13 Οκτωβρίου φέρει την υπογραφή του Έλληνα διακεκριμένου καλλιτέχνη Νίκου Ναυρίδη, με τίτλο … Try again. Fail again. Fail better (… Προσπάθησε πάλι, απότυχε πάλι, απότυχε καλύτερα). Πρόκειται για έργο που θα δημιουργηθεί ειδικά για το Παλαιό Ελαιουργείο.

Παράλληλα με την έκθεση του Νίκου Ναυρίδη και στις ίδιες ημερομηνίες 1 Σεπτ. – 13 Οκτωβρίου, η Λίζη Καλλιγά θα παρουσιάσει τη δική της δουλειά στο Πολιτιστικό Κέντρο Λ. Κανελλόπουλος με τίτλο «Σκοτεινά όνειρα».

Σχόλια

Εκδηλώσεις

Περισσοτερα στην κατηγορια Εκδηλώσεις

Copyright © 2015-2016 Clevernews