Κοινωνία

51χρονος που έκανε την εκταφή του 84χρονου κατηγορείται για περιύβριση νεκρού

51χρονος που έκανε την εκταφή του 84χρονου κατηγορείται για περιύβριση νεκρού

Δικογραφία για περιύβριση νεκρού κατά ενός 51χρονου, που είχε αναλάβει την εκταφή του 84χρονου, μεγάλο μέρος της σορού του οποίου, βρέθηκε πεταμένη στο σκουπιδότοπο στη Βαλύρα, σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.Αν και ο ίδιος αρνείται, ο 51χρονος κατηγορείται ότι εν αγνοία των συγγενών του 84χρονου, πέταξε το τμήμα της σορού που δεν είχε οστεωθεί. Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ και  αποτροπιασμό στην περιοχή.

Από το κοιμητήριο Βαλύρας

Μετά το μακάβριο εύρημα από τσιγγάνους στο σκουπιδότοπο της Βαλύρας, όπου τη Κυριακή το απόγευμα ψάχνοντας για παλιά σίδερα, βρήκαν μία ακέφαλη σορό ηλικιωμένου άντρα σε συνθήκες μουμιοποίησης, από την οποία έλειπαν και μέρη των κάτω άκρων, οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας στράφηκε στα νεκροταφεία της περιοχής.

Η Ασφάλεια, ανακάλυψε ότι η σορός ανήκε σε 84χρονο άντρα που είχε πεθάνει το 2002 και είχε θαφτεί στο νεκροταφείο της Βαλύρας. Τον Ιούλιο η κόρη του ηλικιωμένου αποφάσισε την εκταφή του πατέρα της, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να φανταστεί ποια θα ήταν η κατάληξη. Έδωσε εντολή λοιπόν σε 51χρονο που ασχολείται με τέτοιες εργασίες στην περιοχή, να προχωρήσει στην εκταφή.

Δικογραφία

Όπως όλα δείχνουν, στις 7 Ιουλίου, ο 51χρονος, χωρίς να είναι παρούσα η κόρη του γέροντα, προχώρησε στην εκταφή του 84χρονου, όπου στον ίδιο τάφο υπήρχε και η ηλικιωμένη σύζυγός του.

Αξιωματικοί της Αστυνομίας, εκτιμούν πως ο 51χρονος, διαπιστώνοντας πως δεν είχε ολοκληρωθεί η οστέωση του 84χρονου, πέταξε τη μουμιοποιημένη σορό στα σκουπίδια, ολοκληρώνοντας την εκταφή όπως -όπως.

Ωστόσο, όταν η Αστυνομία κατέληξε στο τι έχει γίνει, κάλεσε τον 51χρονο, καθώς έχει περάσει η διαδικασία του Αυτοφώρου για να συλληφθεί, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις. Αυτός πάντως αρνήθηκε πως πέταξε τη σορό του ηλικιωμένου στα σκουπίδια. Παρά ταύτα, η αστυνομία σχημάτισε δικογραφία εις βάρος του για περιύβριση νεκρού και το λόγο πλέον για την υπόθεση έχει η Εισαγγελία Καλαμάτας.

Πηγή tharrosnews.gr/ Της Βίκυς Βετουλάκη

 

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link