Ελλάδα

53χρονος συνελήφθη για έγκλημα που έγινε πριν 18 χρόνια!

53χρονος συνελήφθη για έγκλημα που έγινε πριν 18 χρόνια!

Η ομάδα διερεύνησης ανεξιχνίαστων εγκλημάτων του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής και προστασίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που αποκαλείται και Cold Case, κατάφερε να εξιχνιάσει τη δολοφονία ενός 23χρονου που είχε γίνει πριν 18 χρόνια.

Το έγκλημα είχε λάβει χώρα στις 12 Ιανουαρίου του 1998 σε δάσος  του Κάτω Γραμματικού Πέλλας. Το 23χρονο θύμα είχε βρεθεί απανθρακωμένο, τραυματισμένο στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο και είχε αλλοίωση στα δάχτυλα, τα οποία μάλλον είχαν γίνει βορά για τα ζώα της περιοχής.

Δράστης, όπως αποκαλύφθηκε, είναι ένας Έλληνας, 53 ετών σήμερα, ο οποίος συνελήφθη. Το γεγονός ότι είχε κάψει το πτώμα, τον βοήθησε να μη γίνει ταυτοποίηση του θύματος. Οι έρευνες όμως της ειδικής ομάδας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς και η βοήθεια της τεχνολογίας αποκάλυψαν την ταυτότητα του θύματος. Στη λίστα του περιβάλλοντός του ήταν και ο δράστης, αφού οι δυο άντρες διατηρούσαν ερωτική σχέση, αλλά και είχαν παλαιότερα συλληφθεί για κατοχή ναρκωτικών. Ένα στοιχείο στην περιοχή του εγκλήματος ήταν εκείνο που οδήγησε απευθείας στον κατηγορούμενο.

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews