Κινηματογράφος

6η και τελική σεζόν για το Glee με αφιέρωμα στον Cory

6η και τελική σεζόν για το Glee με αφιέρωμα στον Cory

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιστοσελίδα perezhilton.com, η επερχόμενη 6η σεζόν της τηλεοπτικής σειράς Glee θα είναι και η τελική. Όλοι γνωρίζουμε πως ύστερα από τον θάνατο του Cory Monteith έχουν αλλάξει οι συνθήκες των γυρισμάτων για όλους τους συντελεστές, και κατά συνέπεια και το σενάριο.

Μέχρι πρότινος, ο δημιουργός της σειράς Ryan Murphy, ήξερε ακριβώς πως θα ολοκλήρωνε το φινάλε της σειράς, με μια ιδιαίτερη σκηνή μεταξύ Finn – Rachel όμως αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Όπως ανακοίνωσε σε μια εκδήλωση του τηλεοπτικού δικτύου Fox, o Ryan Murphy, επισήμανε: «Μετά από αυτή την τραγωδία πρέπει να κάνουμε μια παύση και να σκεφτούμε πως θέλουμε να γίνει (το φινάλε) και αυτό κάνουμε αυτό τον καιρό. Εγώ προσωπικά έχω μια πολύ καλή ιδέα. Θα την πω σύντομα στο στούντιο και στο κανάλι, πως μπορούμε μετά από τον χαμό του Cory, να τελειώσουμε την σειρά. Πιστεύω πως το αποτέλεσμα θα είναι αρκετά ικανοποιητικό και φυσικά ίναι αφιερωμένο στην μνήμη του. Ο Cory θα είναι μέρος του φινάλε της 6ης σεζόν του Glee

Εμείς απλά αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αγαπημένη εφηβική και όχι μόνο, σειρά που έχει κερδίσει το κοινό παγκοσμίως.

 

Της Δανάης Σωπασή

Σχόλια

Κινηματογράφος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κινηματογράφος

Copyright © 2015-2016 Clevernews