Κοινωνία

7+1 Τρόποι να τον Ανάψεις!

7+1 Τρόποι να τον Ανάψεις!

Ξέρεις καλά το παιχνίδι του έρωτα; Δεν μιλάμε για το φλερτ, τις ματιές, τα υπονοούμενα. Και αυτά χρειάζονται, βέβαια. Αλλά, άντε και τα ξέρεις αυτά, άντε και είσαι τέλεια στο να σε θέλει. Άντε και τον έχεις. Ωραία. Τι τον κάνεις; Ο έρωτας είναι τα πάντα, είναι τέχνη, είναι επιστήμη, είναι ισορροπία, είναι συναίσθημα, είναι και τεχνική, όμως! Ο άντρας έχει τα δικά του κουμπιά, όπως έχει και η γυναίκα. Μπορεί να είναι σχετικά πιο εύκολοι από τις γυναίκες, αλλά δεν σημαίνει ότι είναι λιγότερο απαιτητικοί! Αν ξέρεις να κάνεις όμορφα πράγματα στον έρωτα, δεν θα σου φύγει ποτέ! Το ξέρουμε, αυτό είναι το λατρεμένο παιχνίδι των αντρών! Έλα να δούμε 9+1 πράγματα που πρέπει αν ξέρεις, για να τον ανάψεις και να μην ξέρει τι έπαθε, κι ερωτεύτηκε τρελά!

 

1 Πες ό,τι θες, πάντως μίλα του! Οι άντρες λατρεύουν τα παιχνίδια με τις λέξεις. Το σιωπηλό σεξ είναι όμορφο, αλλά θέλει εξάσκηση, και αυτοί δεν την έχουν. Δεν είναι ανάγκη να γίνεις πολύ τολμηρή, αν δεν μπορείς. Και πάντα πρόσεχε, βέβαια, να είσαι συντονισμένη με το είδος του ανθρώπου, αλλά και της στιγμής! Τίποτα χειρότερο από μια ξαφνική έκρηξη «βρώμικης» γλώσσας, όταν ο άντρας που είσαι μαζί του δεν το περιμένει, και δεν το αντέχει, κιόλας!

 

2 Και οι άντρες θέλουν χάδια. Και μάλιστα, ο καλύτερος τρόπος για να τον εισάγεις στα περιβόητα προκαταρκτικά, είναι να του τα χαρίσεις εσύ! Γιατί όχι; Θα το ευχαριστηθεί, θα χαλαρώσει και θα ανταποδώσει! Δεν είναι ωραίο; Χάδια παντού, σε όλο το σώμα, με μια δόση αυταρχισμού, θα τον τρελάνουν!

 

3 Ξεκίνα τον έρωτα, πριν τον έρωτα! Δώσε την εντύπωση, με ένα κρυφό χάδι στο τραπέζι που είσαστε με φίλους, για παράδειγμα, ότι μετά θα γίνουν πολλά. Δείξε ότι θέλεις. Δεν θα μπορέσει να κάνει τίποτα, τους άντρες τους πιάνει μια γλυκιά αμηχανία απέναντι σε ένα τέτοιο προκλητικό παιχνίδι, τους παίρνει το μυαλό!

 

4 Όταν μείνετε μόνοι πρώτη φορά, μη βιαστείς και μην του αφήσεις απόλυτα την πρωτοβουλία. Κάνε τον λίγο πέρα (οι άντρες, το ξέρεις, έχουν την τάση να πέφτουν κατευθείαν στο…θέμα) και πάρε, ίσως, τον χρόνο σου για να γδυθείς μόνη σου! Δεν είναι ανάγκη να είσαι επαγγελματίας του στριπτήζ, βέβαια, φτάνει να δώσεις την εντύπωση ότι μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις.

 

5 Τι είναι ο έρωτας; Τα φιλιά, τι άλλο! Φίλα τον πολύ, παντού (ναι, παντού) και, το απόλυτο, το τέλειο: δείξε του, πόντο – πόντο, πού να σε φιλήσει! Είναι ένα προκαταρκτικό που οι άντρες το κάνουν ευχάριστα, γιατί θυμίζει κυνήγι θησαυρού!

 

6 Κλείσε του τα μάτια και αιφνιδίασέ τον! Δεν υπάρχει – ίσως – πιο ερωτικό παιχνίδι, από το να μην ξέρεις τι θα σε βρει! Το ίδιο ισχύει και για τους άντρες. Είναι ένα παιχνίδι που παίζει με την έκπληξη, τον κίνδυνο και την εμπιστοσύνη . Δεν χρειάζεται να κλείσεις τα μάτια του με…επαγγελματικό τρόπο. Φτάνει να του ζητήσεις να τα κρατήσει κλειστά, και να πάρεις την πρωτοβουλία.

 

7 Το θέμα δεν είναι να σε ποθεί ΠΡΙΝ να κάνετε έρωτα, αλλά μετά. Οι άντρες έχουν την τάση να γίνονται αδιάφοροι, κάπως, αμέσως μόλις περάσει η σωματική ένταση . Πώς γίνεσαι ποθητή μόλις έχει τελειώσει η πρώτη φάση; Δείξε το σώμα σου. Σήκω, πήγαινε στο μπάνιο, βάλε μια πετσέτα που θα σου πέσει, δώσε ένα γλυκό φιλί, αλλά όχι επίμονο, σαν μια υπόσχεση. Θα σε περιμένει να του έρθεις πάλι, πώς και τι!

 

Και! 7+1: όλα μα όλα αυτά, πρέπει να τα κάνεις χωρίς να δίνεις την εντύπωση του φτιαχτού, ή του επίτηδες, ή του έξω από σένα. Οπότε, αν δεν μπορείς να τα κάνεις, όλα, ή κάποια, καλύτερα άσε το σώμα σου και το μυαλό σου ελεύθερα. Καλύτερα λίγη αμηχανία και ένα γελάκι, που θα ανάψει την τρυφερότητα, παρά να δώσεις την εντύπωση ότι λειτουργείς σαν να κατάπιες το εγχειρίδιο της γκέισας!

 

πηγή: oroskopos.tv

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews