Ελλάδα

Άδειασμα σε Λαφαζάνη από τρεις βουλευτές

Άδειασμα σε Λαφαζάνη από τρεις βουλευτές

Οι βουλευτές Δημήτρης Κοδέλας, Ελένη Σωτηρίου και Βασίλης Χατζηλάπρου απαντούν στις φήμες που τους θέλουν να έχουν υπογράψει με το νέο κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη «Λαϊκή Ενότητα»

«Με την ψήφιση του τρίτου μνημονίου, το βάθεμα του “καθεστώτος αποικίας χρέους” της χώρας και την κατάργηση / μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ κλείνει ένας κύκλος.

Η κυβέρνηση και το Μαξίμου γκρέμισαν τις προσδοκίες για μια άλλη πορεία της χώρας», αναφέρουν αρχικά σε ανακοίνωση τους και συνεχίζουν:

«Είναι προφανές από τη στάση μας ότι δεν στηρίζουμε ούτε τα μνημόνια, ούτε τη συνέχιση των μνημονιακών λογικών που εφαρμόζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η παραίτηση της κυβέρνησης και η προκήρυξη εκλογών, με τις ευλογίες των δανειστών – εκβιαστών, βασικό στόχο έχουν την εμπέδωση του μνημονιακού καθεστώτος και τη διάσωση, αναπαραγωγή και αναδιάταξη του πολιτικού προσωπικού που θα το υπηρετήσει».

«Περισσεύουν η φαυλότητα, η μικροπολιτική και οι τακτικισμοί, σε ευθεία αντίθεση με την ανάγκη διεξόδου του λαού μας και της επιβίωσής του, τη στιγμή που στην κοινωνία έχει απλωθεί η απογοήτευση, η σύγχυση και ο αποπροσανατολισμός», συμπληρώνουν σε κοινή τους ανακοίνωση.

«Τέλος, θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι δεν έχουμε συνυπογράψει, όπως φέρεται, την ίδρυση νέου κόμματος», καταλήγουν.

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews