Ελλάδα

Άδωνις: Οι Σύροι στο Σύνταγμα απωθούν τον κόσμο

Άδωνις: Οι Σύροι στο Σύνταγμα απωθούν τον κόσμο

Μια δήλωση που ήδη προκαλεί αντιδράσεις έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης, που ζήτησε από την κυβέρνηση να παρέμβει ώστε να απομακρυνθούν οι Σύροι πρόσφυγες από το Σύνταγμα γιατί η εικόνα της πλατείας απωθεί τον κόσμο από το να… ψωνίσει.
«Συμμεριζόμαστε το δράμα των ανθρώπων από τη Συρία, που ζητούν πολιτικό άσυλο, που είναι πρόσφυγες, που ό,τι άλλο είναι, καμία αντίρρηση να βρεθεί λύση», είπε αρχικά μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΙ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας. Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν μπορεί να ξεκινήσει η χριστουγεννιάτικη αγορά στην Αθήνα με την πλατεία Συντάγματος, την καρδιά της τουριστικής κίνησης των καταστημάτων, με την εικόνα που έχει τις τελευταίες μέρες».

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη η εικόνα των μεταναστών που έχουν κατασκηνώσει στην πλατεία Συντάγματος και κάνουν απεργία πείνας για 8η μέρα ζητώντας να προωθηθούν σε άλλες χώρες της Ε.Ε., «απωθεί τον κόσμο» γιατί «η πλατεία Συντάγματος είναι καρδιά της χριστουγεννιάτικης αγοράς».

«Θεωρώ ότι εντός των επόμενων 24 ωρών θα πρέπει η κυβέρνηση να έχει λύσει, με ανθρώπινο τρόπο, το θέμα. Δεν είναι μόνο τα δράματα των προσφύγων είναι και τα δράματα των ανθρώπων που έχουν μαγαζιά γύρω γύρω και θα πεινάσουν».

πηγή: newsit.gr

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews