Κοινωνία

Αφέθηκε ελεύθερος ο Λάκης Γαβαλάς

Αφέθηκε ελεύθερος ο Λάκης Γαβαλάς

Μετά και την έβδομη σύλληψή του τρία τελευταία χρόνια για χρέη προς το Δημόσιο ο Λάκης Γαβαλάς αφέθηκε ελεύθερος. Ο γνωστός μόδιστρος συνελήφθη σήμερα το πρωί έξω από το μαγαζί του στο Κολωνάκι με αφορμή την εκτέλεση καταδικαστικής απόφασης για πενταετή φυλάκιση που εκρεμούσε σε βάρος του εδώ και λίγες ημέρες.Μάλιστα η ποινή ήταν εξαγοράσιμη, ωστόσο το συνολικό ποσό που θα έπρεπε να καταβάλει ανερχόταν στα 70.000 ευρώ. Όμως ο κύριος Γαβαλάς δε μπορεί να το πληρώσει εφάπαξ λόγω οικονομικής αδυναμίας. Αποτέλεσμα της εν λόγω αδυναμίας ήταν ο σχεδιαστής μόδας να ζητήσει από το δικαστήριο τη ρύθμιση του ποσού σε δόσεις κάτι το οποίο έγινε αποδεκτό από την έδρα.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του δήλωσε τα εξής:

Αν μάλιστα δεν είναι συνεπής σε μία από τις προβλεπόμενες δόσεις, τότε ο κατηγορούμενος θα εκτίσει την ποινή: «Λογω της κρίσης βρέθηκα το 2010 σε αδιέξοδο. Ζητήσαμε βοήθεια από τις τράπεζες δεν θα την έδωσαν ,ενώ το τελευταίο καιρό διασύρομαι καθημερινά. Ποιος με αυτό το δασυρμό θα σκεφτεί σοβαρά για μένα; Εγω δουλευω σε ένα κανάλι, προσπαθώ να ζήσω , τι άλλο να κάνω; Δώστε μου τη δυνατότητα να βρω την ηρεμία μου , να φέρω χρήματα στη χώρα μου. Μου έχουν κατάσχει ακόμα και το μισθό που παίρνω από τον ΑΝΤ1 για τη συνεργασία μου. Είναι σαν να μου λένε “πήγαινε στη φυλακή”.

Όταν ρωτήθηκε για το που θα βρει τα χρήματα για να πληρώσει τις οφειλές του ο Λάκης Γαβαλάς τόνισε χαρακτηριστικά «θα με ελεημονήσουν οι φίλοι μου».

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews