Κόσμος

Αυτή είναι η ανδρική φωνή που ξετρελαίνει και διεγείρει σεξουαλικά τις γυναίκες

Αυτή είναι η ανδρική φωνή που ξετρελαίνει και διεγείρει σεξουαλικά τις γυναίκες

Όλα έχουν σημασία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ανάμεσα στα δύο φύλα, η όραση, η ακοή, η αφή, η όσφρηση και η γεύση. Μία νέα έρευνα που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο MacMaster στον Καναδά αποκαλύπτει το τι συμβαίνει με την ακοή των γυναικών, δηλαδή το ποιά ανδρική φωνή βρίσκουν ελκυστική.

Οι άνδρες με αρρενωπή φωνή, χαμηλής συχνότητας, όπως για παράδειγμα η φωνή του Μπάρι Γουάιτ είναι αυτοί που γοητεύουν το γυναικείο φύλο και ιδιαίτερα τις γυναίκες που αναζητούν εφήμερες σχέσεις. Παράλληλα, οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι οι βαρύτονοι είναι πιο επιρρεπής στην απιστία.

Στην έρευνα συμμετείχαν 87 γυναίκες οι οποίες αρχικά, άκουσαν ανδρικές φωνές σε υψηλό και χαμηλό τόνο και στη συνέχεια τους ζητήθηκε να επιλέξουν ποιοι άνδρες από αυτούς που άκουσαν είναι πιο επιρρεπής στην απιστία και ποιους θα επιλέγανε για προσωρινό ή μόνιμο σύντροφο.

Ο ήχος της φωνής των άλλων επηρεάζει τον τρόπο που τους βλέπουμε», εξηγεί ο δρ. Jillian O’ Connor από το Πανεπιστήμιο MacMaster του Καναδά και συνεχίζει: «Μέχρι τώρα δεν ήταν ξεκάθαρος ο λόγος που οι γυναίκες προτιμούν τις φωνές των ανδρών που είναι επιρρεπείς στην απιστία. Με αυτήν την έρευνα, ανακαλύψαμε ότι όσο περισσότερο πίστευαν οι γυναίκες ότι οι συγκεκριμένοι άντρες θα απιστούσαν, τόσο πιο ελκυστικούς τους έβρισκαν, στο πλαίσιο όμως μιας εφήμερης σχέσης.

 

 

πηγή: koolnews.gr

Σχόλια

Κόσμος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κόσμος

Copyright © 2015-2016 Clevernews