Επιστημονικά

Αυτό είναι το «iPhone των φτωχών» που παρουσίασε η Apple – Πλαστικό, πολύχρωμο, με καλύτερη μπαταρία και κόστος 99 δολάρια

Αυτό είναι το «iPhone των φτωχών» που παρουσίασε η Apple – Πλαστικό, πολύχρωμο, με καλύτερη μπαταρία και κόστος 99 δολάρια

Ενα iPhone πιο… ευγενικό για την τσέπη είχε υποσχεθεί η Apple και αυτό είναι πλέον γεγονός. Σε μία κίνηση με την οποία επιχειρεί να κάνει την ανατροπή και να επανέλθει σε κυρίαρχη θέση στην αγορά των smartphone, η εταιρεία παρουσίασε το λεγόμενο iPhone των φτωχών, επισήμως γνωστό ως 5C.

Πριν λοιπόν από την παρουσίαση της συσκευής που είναι το νέο καμάρι της Apple, το iPhone 5S, ο κόσμος είδε για πρώτη φορά τη νέα έκδοση που είναι πολύ δελεαστική και όχι μόνο χάρη στην τιμή του. Το 5C θα κοστίζει 99 δολάρια, θα είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, πολύχρωμο, ενώ και η μπαταρία του θα είναι καλύτερη από ότι στο iPhone 5. Παράλληλα θα διαθέτει την ίδια κάμερα των 8 megapixel με την προηγούμενη έκδοση. Η τιμή των 99 δολαρίων αφορά την έκδοση των 16GB ενώ εκείνη των 32GB θα κοστίζει 199 δολάρια.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Apple παρουσιάζει δύο συσκευές ταυτόχρονα και αμφότερες θα έχουν το νέο λογισμικό iOS 7. Αυτό θα είναι διαθέσιμο από τις 18 Σεπτεμβρίου για τα iPhone 5 και iPhone 4S και αργότερα για τις παλιότερες συσκευές.

 

πηγή: iefimerida.gr

Σχόλια

Επιστημονικά

Περισσοτερα στην κατηγορια Επιστημονικά

Copyright © 2015-2016 Clevernews