Πολιτική

Αγιασμός για Μώραλη και μαθητές

Αγιασμός για Μώραλη και μαθητές

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, επισκέφθηκε σχολεία της πόλης για να ευχηθεί στους μαθητές καλή σχολική χρονιά. Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Πειραιά παρευρέθη στο 28ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά, στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αυτιστικών Πειραιά και στο σχολείο της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιά.

 

σας παραθέτουμε το μήνυμα του Δημάρχου προς τους μαθητές του Πειραιά

Αγαπητοί μαθητές,

Με αφορμή τη σημερινή πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους εσάς, στους μαθητές και τις μαθήτριες της πόλης μας, να έχετε καλή πρόοδο και καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων σας. Επίσης, εύχομαι στους γονείς σας αλλά και στους δασκάλους σας υγεία και καλή δύναμη στην καθημερινή τους προσπάθεια.

Η Παιδεία αποτελεί βασική προτεραιότητα για εμένα προσωπικά αλλά και για τη νέα Δημοτική Αρχή του Πειραιά. Στόχος μας είναι να είμαστε διαρκώς δίπλα σας, να βοηθούμε καθημερινά, στο πλαίσιο των περιορισμένων δυνατοτήτων μας, την εκπαιδευτική κοινότητα να κάνει σωστά και απρόσκοπτα το σημαντικό της έργο. Είμαστε εδώ για να αντιμετωπίσουμε τις αντιξοότητες αλλά και τα όποια προβλήματα προκύψουν. Μοναδικός σκοπός όλων μας είναι η δική σας πρόοδος και εκπλήρωση των ονείρων σας διότι τα όνειρά σας είναι η ελπίδα μας!

Σας εύχομαι λοιπόν ολόψυχα να έχετε μια δημιουργική σχολική χρονιά γεμάτη γνώσεις, νέες εμπειρίες και πολλές επιτυχίες.

Φιλικά,

Ο Δήμαρχος Πειραιά

Γιάννης Μώραλης

 

 

 

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews