Ελλάδα

Αγλαΐα Κυρίτση: “Θα γίνει εναπρόσληψη των απολυμένων της ΕΡΤ”

Αγλαΐα Κυρίτση: “Θα γίνει εναπρόσληψη των απολυμένων της ΕΡΤ”

Η υποψήφια στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Αγλαΐα Κυρίτση κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο ραδιοσταθμό “Παραπολιτικά”, δεσμεύτηκε ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα επαναπροσλάβει όλους τους απολυμένους εργαζομένους της ΕΡΤ.

Αναλυτικότερα:

“Επαναπροσλαμβάνονται όλοι και αυτή είναι και η ειδοποιός διαφορά της πολιτικής της Αριστεράς και του ήθους της Αριστεράς. Από εκεί και πέρα είπαμε ότι θα πρέπει να υπάρξει μια σωστή αξιολόγηση των ανθρώπων που πρέπει και χρειάζονται για να δουλέψουν στην δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση. Καταρχάς θα πρέπει να δούμε τι δημόσια ραδιοτηλεόραση θέλουμε. Θα πρέπει να γίνει μια συνολική δημοκρατική μεταρρύθμιση στο πεδίο της επικοινωνίας. Πάντως η ουσία είναι ότι θα υπάρξει μια ΕΡΤ αξιοκρατική και κυρίως πολυφωνική ανεξάρτητη και καθόλου ταγμένη στον έλεγχο της κάθε μορφής εξουσίας”.

Από την άλλη πλευρά στο ερώτημα με ποιους θα συνεργαστεί την επόμενη των εκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ η κυρία Κυρίτση είπε: “Ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή είναι στο κατώφλι της αυτοδυναμίας. Από εκεί και πέρα μήπως θα ήταν καλύτερα να αφήσουμε την ηγεσία να αποφασίσει τις διαβουλεύσεις για τα επόμενα βήματα, για το τι μέλλει γενέσθαι για τις συνεργασίες και στη βάση ποιου προγράμματος, μίνιμουμ προγράμματος για αυτή τη μετέπειτα συνεργασία; Και βέβαια η μεγάλη δυσκολία είναι στο ότι δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει να υπάρξει ένα μίνιμουμ πρόγραμμα σύγκλησης διότι στο πλαίσιο το αντιμνημονιακό κινούνται μόνο πολύ συγκεκριμένα κόμματα”.

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews