Ελλάδα

Άγνωστοι επιχείρησαν να εισέλθουν σε στρατόπεδο της Αττικής

Άγνωστοι επιχείρησαν να εισέλθουν σε στρατόπεδο της Αττικής

Όπου φυλάσσονται μεταξύ άλλων εκρηκτικά βλήμματα.

Απόπειρα εισόδου σε στρατόπεδο της Αττικής όπου φυλάσσονται μεταξύ άλλων εκρηκτικά βλήμματα πραγματοποίησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα δύο άγνωστα άτομα, σύμφωνα με ενημέρωση του Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκου προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Δένδια.

Τα άγνωστα άτομα, στις 00.20 εντοπίσθηκαν να επιχειρούν να κόψουν την περίφραξη. Στο στρατόπεδο σήμανε συναγερμός και οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Σημειώνεται ότι στο συγκεκριμένο στρατόπεδο φυλάσσονται, μεταξύ άλλων, εκρηκτικά βλήματα, καθώς και πειστήρια της αστυνομίας που αφορούν σε διάφορα είδη οπλισμού που έχει βρεθεί στην κατοχή συλληφθέντων και έχει κατασχεθεί από την Αστυνομία.

Στο μεταξύ, αυξημένα μέτρα ασφαλείας έχουν ληφθεί σε μονάδες όπου φυλάσσονται, μεταξύ άλλων, αντιαρματικά όπλα, μετά από εντολή του κ. Δένδια προς τον αρχηγό του ΓΕΣ αντιστράτηγο Χρίστο Μανωλά. Αφορμή στάθηκαν πληροφορίες που ήλθαν σε γνώση του υπουργείου, λίγες εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα, για ενδεχόμενη απόπειρα κλοπής αντιαρματικών όπλων από στρατόπεδο της Κορινθίας. Στο συγκεκριμένο στρατόπεδο που πραγματοποιήθηκε η απόπειρα μετακινήθηκε προς ενίσχυση φύλαξης ομάδα των Ειδικών Δυνάμεων.

πηγή

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link