Ελλάδα

Άγρια κόντρα on air ανάμεσα σε Γεωργιάδη και Χρυσοβελώνη

Άγρια κόντρα on air ανάμεσα σε Γεωργιάδη και Χρυσοβελώνη

Έντονη αντιπαράθεση σημειώθηκε στην Κοινωνία Ώρα Mega, ανάμεσα στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη και την εκπρόσωπο τύπου των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Πιο συγκεκριμένα ο κύριος Γεωργιάδης απευθυνόμενος στην βουλευτή των ΑΝΕΛ, είπε ότι στις «26 Ιανουρίου λέγατε ότι θα καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ, αλλά μένει και το 2015 και το 2016. Eίστε πολιτικοί απατεώνες». Από την πλευρά της η εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ απείλησε τον γαλάζιο βουλευτή λέγοντας χαρακτηριστικά«Θα φάτε κι άλλη αγωγή!».

Παράλληλα πρόσθεσε ότι ο  Πάνος Καμμένος δήλωσε πως ο Νίκος Παππάς τον είχε διαβεβαιώσει ότι η κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά δεν θα περιλαμβάνεται στη συμφωνία.

«Η κατάργηση του ΦΠΑ περιλαμβάνεται στη συμφωνία. Αρα ο κ. Παππάς κορόιδεψε τον κ. Καμμένο;» είπε χαρακτηριστικά ο κύριο Γεωργιάδης.

Τέλος αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για την ιθαγένεια που ψηφίζεται σήμερα ο κύριος Γεωργιάδης είπε ότι «αν είναι κόκκινη γραμμή των ΑΝΕΛ η ιθαγένεια και ο Τσίπρας το πηγαίνει στη Βουλή, πάει να πει ότι τον έχει γραμμένο ο Τσίπρας τον Καμμένο», προκαλώντας την αντίδραση της κας Χρυσοβελώνη.

«Όσο μιλάει ο κ. Γεωργιάδης ενισχύεται το λαϊκό κίνημα», απάντησε ο Στάθης Λεουτσάκος του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «Η μεγάλη απάτη ήταν αυτή καθαυτή η πολιτική των μνημονιακών δυνάμεων. Μεγαλύτερη απάτη, παίξανε τον ρόλο του νεκροθάφτη».

Δείτε το βίντεο με την ταραγμένη συζήτηση από το enikos.gr

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews