Ελλάδα

Άγρια κόντρα ανάμεσα στη Ντόρα Μπακογιάννη και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Άγρια κόντρα ανάμεσα στη Ντόρα Μπακογιάννη και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Άγρια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στη βουλευτή Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη και την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η αφορμή γι αυτή την κόντρα δόθηκε εξαιτίας ενός αιτήματος που είχε υποβάλλει η κυρία Μπακογιάννη και δεν υπέγραψε ποτέ η πρόεδρος της Βουλής. Σε συνομιλία που είχε με κοινοβουλευτικούς συντάκτες η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι ως πρόεδρος της πολιτικής επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης, εδώ και τρεις εβδομάδες είχε στείλει στην κ. Κωνσταντοπούλου αίτημα να υπογράψει το σχετικό έγγραφο, προκειμένου αν διεξαχθεί κάποια ψηφοφορία στη βουλή, η κ. Μπακογιάννη να μπορεί να ψηφίσει με επιστολή.

Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε. Μάλιστα όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την κυρία Μπακογιάννη για τα αίτια της στάσης της κ. Κωνσταντοπούλου, η βουλευτής της ΝΔ απάντησε: «Είναι ένας συνδυασμός ασυνέπειας και σπάσιμου νεύρων απέναντί μου».

Επιπλέον δε δίστασε να αναφερθεί και στην αποπομπή του πρώην πρωθυπουργού και πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη από τη Βουλή: «Για να υπογράψει την επιστολή προκειμένου να διώξει τον Μητσοτάκη από τη βουλή, που είναι 75 χρόνια πολιτικός, βρήκε χρόνο. Για να υπογράψει ως πρόεδρος της βουλής προκειμένου να είμαι καλυμμένη, δεν βρήκε χρόνο».

Τέλος η κυρία Μπακογιάννη σημείωσε ότι έχει ζητήσει ραντεβού από την πρόεδρο της Βουλής εδώ και είκοσι μέρες, χωρίς όμως να πάρει απάντηση. «Εχω ζήσει πολλές άσχημες συμπεριφορές, αλλά αυτού τους είδους πρώτη φορά»,είπε.

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews