Κόσμος

Άγρια κόντρα Φωτίου-Ρεπούση

Άγρια κόντρα Φωτίου-Ρεπούση

Λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου και η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση. Η αφορμή δόθηκε εξαιτίας της ρύθμισης στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, σύμφωνα με το οποίο θα δίνεται μπόνους για την εξέλιξη τους, σε καθηγητές του πανεπιστημίου οι οποίοι έχουν διδακτορικό.

Μάλιστα ενώ οι δύο γυναίκες έβγαιναν έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας η Θεανώ Φωτίου οργισμένη είπε στη Μαρία Ρεπούση ότι η εν λόγω ρύθμιση θεωρείται απαράδεκτη και θα έπρεπε να ντρέπεται γι αυτό. Τότε η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ απάντησε: «Λυπάμαι για τη συμπεριφορά σας, αυτό δεν είναι ακαδημαϊκό ύφος».

Άμεση ήταν η αντίδραση της κυρίας Φωτίου η οποία είπε: «Δεν θα κάνεις παρατηρήσεις σε μένα, είσαι αγράμματη. Πήγαινε πρώτα να γίνεις καθηγήτρια και μετά έλα να μου μιλήσεις», με τη Μαρία Ρεπούση να απαντά: «λυπάμαι για το ήθος σου. Τέτοια συμπεριφορά δεν έχει καμιά σχέση με το ακαδημαϊκό ήθος. Προφανώς ενοχλήθηκες γιατί εγώ έχω διδακτορικό και εσύ δεν έχεις, για αυτό είσαι κατά της ρύθμισης γιατί δεν θες να προχωρήσουν οι αξιότεροι».

Σημειώνεται ότι το επεισόδιο έγινε μπροστά στα έκπληκτα μάτια και άλλων βουλευτών.

Σχόλια

Κόσμος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κόσμος

Copyright © 2015-2016 Clevernews