Πολιτική

«Άγρια» κόντρα Καψή – Λαφαζάνη στη Βουλή

«Άγρια» κόντρα Καψή – Λαφαζάνη στη Βουλή

Άγρια κόντρα μεταξύ του Υφυπουργού για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση Παντελή Καψή και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Λαφαζάνη σημειώθηκε στη Βουλή.

 

Όλα ξεκίνησαν όταν ατά την τοποθέτησή του ο κ. Καψής έψεξε τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι άλλαξε το κείμενο της μετάφρασης της ομιλίας του κ. Τσίπρα στο Τέξας και το «δεν θα βγούμε από το ευρώ» έγινε δεν θα βγούμε εθελοντικά από το ευρώ.

 

«Σαν να έχει επέμβει ο κ. Λαφαζάνης μου φαίνεται. Έχει άλλη ομιλία για το εξωτερικό και άλλη για τους ομογενείς ο κ. Τσίπρας. Πάει στο εξωτερικό και κάνει τον μαλακό και εδώ το παίζει σκληρός; Ανάποδα πρέπει να τα κάνει» είπε ο Υφυπουργός.

 

Αναφερόμενος στο θέμα της ΕΡΤ ο κ. Καψής είπε ότι η επέμβαση των ΜΑΤ ήταν απαραίτητη ώστε να μπορέσει η χώρα να καλύψει τις ανάγκες της ελληνικής προεδρίας ενώ καταλήγοντας είπε ότι με το πρόγραμμα που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ αν πάρει την διακυβέρνηση θα σκάσει η χώρα στα χέρια του.

 

«Ειλικρινά δεν το εύχομαι, για το καλό της χώρας» είπε ο κ. Καψής.

 

Απαντώντας ο κ. Λαφαζάνης  είπε στον κ. Καψή ότι δεν έχει συναίσθηση των εγκλημάτων που έχει διαπράξει. «Είστε ο Υπουργός του μαύρου. Τώρα γίνατε και Υπουργός των ΜΑΤ» είπε με τον κ. Καψή να απαντά «Δεν μου αρέσουν καθόλου τα ΜΑΤ».

 

πηγή: paraskhnio.gr

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews