Πολιτική

Άγρια κόντρα on air ανάμεσα σε Φωτίου και Ραχήλ (vid)

Άγρια κόντρα on air ανάμεσα σε Φωτίου και Ραχήλ (vid)

Άγρια κόντρα μεταξύ πρώην “συντρόφων” ξέσπασε το πρωί στο studio του ΣΚΑΙ. Πιο συγκεκριμένα η Θεανώ Φωτίου και η Ραχήλ Μακρή διασταύρωσαν τα ξίφη τους, με τελικό αποτέλεσμα την αποχώρηση της πρώτης από το πλατό της εκπομπής.

γρια κόντρα ξέσπασε στο στούντιο του ΣΚΑΪ το πρωί της Κυριακής μεταξύ της Θεανώς Φωτίου και της Ραχήλ Μακρή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κυρία Φωτίου είχε πει εξ αρχής ότι  «εγώ δεν ήρθα εδώ για να ξεκατινιαστώ με ανθρώπους που δήθεν προσεταιρίζονται την Αριστερά»

 Διαβάστε τον διάλογο:

Φωτίου: Εγώ μπήκα στην πολιτική τα τρία τελευταία χρόνια, δεν άλλαξα τρία κόμματα τα μέσα σε τρία χρόνια. Είμαι σταθερή σε αυτό που πιστεύω μια ζωή, δηλαδή στη ριζοσπαστική Αριστερά.

Μακρή: Το μνημόνιο δεν είναι ούτε ριζοσπαστικό, ούτε αριστερό

Φωτίου: Συνέλθετε κυρία Μακρή Κύριε Αυτιά μπορώ να σηκωθώ να φύγω, δεν ήρθα εδώ για να ξεκατινιαστώ με ανθρώπους που δήθεν προσεταιρίζονται την Αριστερά. Ήρθα εδώ για να υπερασπιστώ του δίκαιο του ελληνικού λαού. Πρέπει να επιβάλλετε την τάξη!

Μακρή: Οδηγείτε τους ανθρώπους στην ακραία φτώχεια. Μάθετε να φτιάχνετε μαρμελάδες να ταΐσετε τους φτωχούς. Στο Βελβεντό έχουμε πολύ ωραία ροδάκινα!

Φωτίου: Θα φύγω άλλη μια φορά γιατί αυτή είναι η αξιοπρέπεια της Αριστεράς.

Μακρή: Να φύγετε να πάτε στο καλό. Είστε η ντροπή της Αριστεράς. Τα μνημόνια που υπογράψατε δεν είναι ούτε Αριστερά ούτε ριζοσπαστικά

Δείτε το βίντεο

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link