Ελλάδα

Άγρια κόντρα on air ανάμεσα σε Παναγόπουλο και Παππά

Άγρια κόντρα on air ανάμεσα σε Παναγόπουλο και Παππά

Κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής “Κοινωνία Ώρα Mega” το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Παππάς, εξαπέλυσε επίθεση κατά του προέδρου της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλου, κατηγορώντας τον ότι δεν έκανε συγκεντρώσεις για να υπερασπιστεί τις συλλογικές συμβάσεις και τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Πιο συγκεκριμένα ο κύριος Παππάς είπε ότι συμπαρατάχθηκε με τις δυνάμεις για την υποστήριξη του τελεσιγράφου που έστειλαν οι δανειστές όπου μέσα από αυτό καταργούνταν οι συλλογικές διαπραγματεύσεις.

«Εσείς, αντί να υποστηρίζετε τους εργαζόμενους ήσασταν μαζί με την Νέα Δημοκρατία και τις άλλες δυνάμεις σε διαδηλώσεις για την υποστήριξη του σχεδίου που καταργούσε τις συλλογικές διαπραγματεύσεις»,ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την άλλη πλευρά ο κύριος Παναγόπουλος αντέδρασε παρεμβαίνοντας στην εκπομπή. «Νομίζω ότι χρειάζεται απύθμενο κομματικό θράσος για μια κυβέρνηση που συνομολόγησε, ενώ άλλα μας έλεγε, στην ουσία την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων και ξανανοίγει το θέμα των ομαδικών απολύσεων, να καταφέρετε εναντίον της ΓΣΕΕ», ήταν η απάντηση του Γιάννη Παναγόπουλου.

«Νομίζετε ότι στη Θεσσαλονίκη πάμε για αναψυχή; Εμείς υπερασπιζόμαστε τους εργαζόμενους, δεν κάνουμε πλάκα», είπε ακόμη ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ. Τότε ο κύριος Παππάς του απάντησε ότι «είναι δικαίωμα και υποχρέωση να πάει και να διαμαρτυρηθεί στη Θεσσαλονίκη, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Δεν μίλησα όμως για αυτό».

«Μίλησα διότι συμπαρατάχθηκε με όλες τις δυνάμεις για την υποστήριξη του τελεσιγράφου που μας στείλανε, όπου εκεί είχαν καταργηθεί οι συλλογικές διαπραγματεύσεις. Δεν το θυμάται ο κ. Παναγόπουλος; Για αυτό αναφέρθηκα», συμπλήρωσε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews