Ελλάδα

Άγρια κόντρα Θεοδωράκη-Κωνσταντοπούλου

Άγρια κόντρα Θεοδωράκη-Κωνσταντοπούλου

Για άλλη μια φορά η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν πρωταγωνίστρια επεισοδίου, αυτή τη φορά με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Σταύρος Θεοδωράκης ανέβηκε στο βήμα της Βουλής για τη δευτερολογία του. Τότε οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής ξεκίνησαν να μιλάνε και στη συνέχεια ακούστηκε και η φωνή του Γρηγόρη Ψαριανού από τα έδρανα του Ποταμιού.

Τότε η Πρόεδρος της Βουλής του ζήτησε να μην μιλάει και σε εκείνο το σημείο ο κύριος Θεοδωράκης της είπε «Κυρία Πρόεδρε να κοιτάτε και προς τα δεξιά έδρανα. Εχετε ένα πρόβλημα με την όρασή σας προς την άκρα δεξιά».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου του απάντησε σχολιάζοντας ότι το Ποτάμι δεν συμμετέχει στην Επιτροπή για τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων με τον Σταύρο Θεοδωράκη να λέει «Μπορεί να μην είμαι πολύ παλιός στα έδρανα, αλλά αυτό που κάνετε είναι τουλάχιστον απαράδεκτο».

«Είχα το θάρρος μέσα στο Βερολίνο να θέσω και όχι ως ηθικό ζήτημα το ζήτημα του κατοχικού δανείου. Αυτή είναι η θέση μας. Δεν μίλησα με άλλη γλώσσα στο Βερολίνο και άλλη στην Ελλάδα».

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Σταύρος Θεοδωράκης σχολίασε και τα όσα ακούγονταν από τα έδρανα σημειώνοντας «Για την κα Κωνσταντοπούλου θα μιλήσουμε άλλη φορά. Εχουμε μαζέψει τις ανακοινώσεις από γυναικείες οργανώσεις για τη δράση της στο παρελθόν. Για αυτούς που καλύπτουν τους βιαστές».

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews