Ελλάδα

Άγριος καυγάς στο studio του #online-Ο Ψαριανός αποκάλεσε τη Φωτίου “νεομνημονιακό σούργελο”

Άγριος καυγάς στο studio του #online-Ο Ψαριανός αποκάλεσε τη Φωτίου “νεομνημονιακό σούργελο”

Και ενώ η αντιπαράθεση στο πλατό της εκπομπής του Mega “Online” είχε χτυπήσει κόκκινο, ο βουλευτής Β’ Αθηνών του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός εξερράγη με όσα έλεγε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου και την αποκάλεσε “νεομνημονιακό σούργελο”.

Αμέσως μετά από αυτή την εξέλιξη η Θεανώ Φωτίου διαμαρτυρόμενη έντονα αποχώρησε από το studio του καναλιού με τον βουλευτή του Ποταμιού να λέει «Δεν δέχομαι να με λένε γερμανοτσολιά. Εγώ αυτό το απαγορεύω»

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη εμφανώς ενοχλημένη η Όλγα Τρέμη η οποία κατέκρινε τον βουλευτή για τη στάση του. «Επειδή το είδα το περιστατικό. Αυτό το πράγμα είναι βία» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Λίγα λεπτά μετά και αφού τα πνεύματα είχαν ηρεμήσει ο βουλευτής του Ποταμιού σε πιο ήρεμο ύφος είπε ότι  «Δεν μπορεί καμία Φωτίου να πει ότι είμαι με τους δανειστές. Ο πατέρας μου πέθανε από τα βασανιστήρια στη Μακρόνησο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κύριος Ψαριανός ζήτησε συγγνώμη από το ακροατήριο λέγοντας χαρακτηριστικά: “Κι εγώ παραφέρθηκα, αλλά δεν μπορώ να αντέξω άλλο το “εθνοπροδότης και γερμανοτσολιάς”. Δεν κρίνω τον πατριωτισμό κανενός και δεν δίνω εύσημα πατριωτισμού”.

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews