Γνώμες

Άκης Τσακίρης:”Δεν μ’αφήνει ρε παιδί μου να αγιάσω αυτή η Γκολεμά!”

Άκης Τσακίρης:”Δεν μ’αφήνει ρε παιδί μου να αγιάσω αυτή η Γκολεμά!”

Θέλω να αγιάσω τώρα τις γιορτές κα δεν με αφήνει ρε παιδί μου. Δηλαδή στην κόλαση θα με στείλει αυτή η γυναίκα. Μην σου πω ότι μου έχει κλείσει και θέση. Τί ποιά καλέ; Η Ντέπυ η Γκολεμά.

 

Γιατί κυρία Γκολεμά μου τα λέτε αυτά. Ούτε τις γιορτές ρε παιδί μου να μην ησυχάσουμε. Άκου τώρα φίλη να δεις τί έγραψε στην Real Life: “Δεν νομίζω ότι κινδυνεύει η θέση του Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΙ, όσο και αν αποζητά ο Στ.Μαλέλης, που σε σύσκεψη της εβδομάδας έπεισε τα αφεντικά του ότι ο ΣΚΑΙ πρέπει να γίνει το παλιό star. Γεια σου ρε Σταμάτη με τα ωραία σου! Μας έχουν λείψει τα ρεπορτάζ του κώλου!”

 

Και ξαναρωτώ! Γιατί κυρία Γκολεμα μου; Τί σου έφταιξε ο Σταμάτης ο Μαλέλης; Τί έχετε πάθει τώρα τελευταία; Χτυπάτε γενικότερα παλιούς και νέους του star; Μα αυτό ρε παιδί μου δεν είναι κριτική. Αυτό είναι χολή κανονική. Πριν δυο βδομάδες η Μελέτη και τώρα ο Μαλέλης. Αύριο ποιός;

Φωνή λαού, οργή Θεού!

Και αυτό που βρίσκεται η ίδια σε όλες τις συσκέψεις και ξέρει τί λένε τα στελέχη του κάθε καναλιού; Ούτε ο Θεός τόσο πανταχού παρών.

 

Λοιπόν, γλυκιά μου Ντέπυ! Άκου! Πάρε μία βαλεριάνα, πάρε και τον Μισέλ(τον Λιάπη),να σου κλείσει δωμάτιο στην Μαλαισία να πας διακοπές. Μπας και ηρεμήσεις κουκλίτσα μου!

Ε ρε παιδί μου δεν μπορώ! Θα επαναληφθώ και θα πω: “Γιατί χτυπάμε τώρα, στο τέλος του ’13 γενικότερα το star?

 

Και λέω εγώ τώρα: “Μπας και θέλουμε να κάνουμε τηλεκριτική στην τηλεόραση κυρία Γκολεμά μου; “Άκου τώρα τί μου ήρθε! Λέω, μήπως ρε παιδί μου?

 

Άντε και καλό το 2014!!!!!

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Γνώμες

Copyright © 2015-2016 Clevernews