Ελλάδα

Αλλαγή πολιτικής και συνεννόηση για να υπάρξει συμφωνία ζητά ο Αντώνης Σαμαράς

Αλλαγή πολιτικής και συνεννόηση για να υπάρξει συμφωνία ζητά ο Αντώνης Σαμαράς

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς με δήλωσή του στην εφημερίδα “Αγορά” ζητά από την κυβέρνηση να προχωρήσει σε αλλαγή πολιτικής και συνεννόηση η οποία θα οδηγήσει σε συμφωνία έστω και την τελευταία στιγμή.

Ακόμη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δε διστάζει  να κατηγορήσει την κυβέρνηση για τη στρατηγική που ακολουθεί απέναντι στους εταίρους, τονίζοντας ότι «η κυβέρνηση εμφανίζει τις δικές της θέσεις ως τελική συμφωνία και έτσι αποσταθεροποιεί συνεχώς και την οικονομία της Ελλάδας και τη διαπραγματευτική της θέση». Επιπλέον κάνει λόγο για «υποτιθέμενη διαπραγμάτευση» του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία «ξεκίνησε ως έπος για να καταλήξει σε φαρσοκωμωδία».

Επίσης ο κύριος Σαμαράς προσθέτει ότι η επί της ουσίας διαπραγμάτευση άρχισε μόλις πριν λίγες μέρες, και κατηγορεί την κυβέρνηση πως είχε υπερτιμήσει την πολιτική διαπραγμάτευση, και πως έχασε χρόνο «με ανοησίες»,

Από την άλλη πλευρά, πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι  σε όλες τις μεγάλες δυσκολίες που είχε περάσει η κυβέρνηση του ήταν απέναντι και θέτει και πάλι το θέμα της μεγάλης συνεννόησης για να βγει η χώρα από τα αδιέξοδα. «Προτείνουμε τη μεγάλη συνεννόηση ώστε να αλλάξει πολιτική η χώρα. Μεγάλη συνεννόηση για να βγουν εκείνοι από τα ολοφάνερα αδιέξοδα τους, για να βγει η Ελλάδα από τους κινδύνους που αντιμετωπίζει».

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews