Κινηματογράφος

Αναδιαμόρφωση του The Mortal Instruments: City Of Ashes μέσα στο 2014

Αναδιαμόρφωση του The Mortal Instruments: City Of Ashes μέσα στο 2014

Η δεύτερη ιστορία της ταινίας The Mortal Instruments που φέρει τον τίτλο City Of Ashes πρόκειται να ξεκινήσει τα γυρίσματα μέσα στο 2014. Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η ιδέα να καθυστερήσουν την προετοιμασία, προκύπτει από το γεγονός πως δυσαρέστησε το περισσότερο κοινό (κυρίως του βιβλίου) και δεν πήγε τόσο καλά στις κινηματογραφικές αίθουσες. Σε αριθμούς η ταινία πραγματοποίησε 130 εκατομμύρια πωλήσεις ενώ προοριζόταν για 160 και η προώθηση για 60 εκατομμύρια.

Ο Martin Moszkowicz, υπεύθυνος της εταιρίας Constantin Film παραγωγής τηλεόρασης και ταινιών, μιλώντας στο The Hollywood Reporter για τις εξελίξεις στο twitter, δήλωσε: «Η ανταπόκριση των φανς, από τα blogs μέχρι και τα χιλιάδες emails που έχουμε λάβει, μας ενθάρρυναν να συνεχίσουμε. Ήταν πραγματικά θετικό, σε αντίθεση με άλλα social medias

 

Όπως τονίστηκε, η ταινία θα πρέπει να δομηθεί έτσι ώστε να καλύψει ένα μεγαλύτερο σε ηλικία κοινό, σε αντίθεση με την πεποίθηση της παρακολούθησης περισσότερο από εφήβους. Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην προσπάθεια της επανα-παραγωγής και ανυπομονούμε για τις μελλοντικές εξελίξεις της ταινίας.

 

Επιμέλεια άρθρου: Δανάη Σωπασή

Πηγή: pagetopremiere.com

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Κινηματογράφος

Copyright © 2015-2016 Clevernews