Ελλάδα

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για την κόντρα δικαστικών συντακτών-ΑΝΕΛ

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για την κόντρα δικαστικών συντακτών-ΑΝΕΛ

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας τάσσεται στο πλευρό των δικαστικών συντακτών οι οποίοι βρέθηκαν στο στόχαστρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ενώνει τη φωνή του με τους συναδέλφους δικαστικούς συντάκτες και διαμαρτύρεται έντονα για τα όσα εκτυλίχθηκαν σήμερα στα δικαστήρια».

Μάλιστα στη συνέχεια της ανακοίνωσης παρατίθεται η καταγγελία των δικαστικών συντακτών η οποία εστάλη στους ΑΝΕΛ και έχει ως εξής:

«Αναφερόμενοι στο Δελτίο Τύπου του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τίτλο: «ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ» που συντάχθηκε «με αφορμή νέα δημοσιογραφικά τερατουργήματα» τα οποία αφορούν «τη δήθεν δυσφορία για την οποία έγινε λόγος σε μέσα ενημέρωσης, ότι δεν καταθέτει σήμερα (ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος) αν και είναι συμφωνημένο για αύριο», οι δημοσιογράφοι του δικαστικού ρεπορτάζ θα θέλαμε να επισημάνουμε το εξής:

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σε δηλώσεις του στο εφετείο ανέφερε: «Πριν από λίγο η συνήγορος με ειδοποίησε ότι ο κ. Ντογιάκος θέλει να καταθέσω τώρα αλλιώς θα κλείσει την υπόθεση… Πριν από 20 λεπτά πήρε η σύζυγός μου και συνήγορος ότι ωρύετο ο κ. Ντογιάκος στο γραφείο του στέλνοντας μου το μήνυμα ότι θα κλείσει η υπόθεση και χωρίς τη δική μου κατάθεση αν το κρίνει αυτός αν δεν έρθω σήμερα».

Με αφορμή αυτή την εξέλιξη ζητάμε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες με τον ίδιο τρόπο που καταγγελθήκαμε ως «τερατουργοί» να αποκατασταθεί η αλήθεια. Θα θέλαμε ακόμα να επισημάνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από τις δικαστικές αρχές, αφού σπάνια αυτές εκδίδουν Δελτία Τύπου. Οι δημοσιογράφοι είναι υποχρεωμένοι να τηρούν τον Κώδικα Δεοντολογίας προστατεύοντας τις πηγές τους. Είναι απαράδεκτο να εκμεταλλεύονται κάποιοι κατά το δοκούν την αυτονόητη προστασία των πηγών.

Άννα Κανδύλη
Ρεγγίνα Σπυράτου
Τζούλη Βινιεράτου
Κωνσταντίνος Γεώργιζας
Παναγιώτης Στάθης
Αντωνία Ξυνού
Σοφία Φασουλάκη
Σοφία Σπίγγου
Βάσω Παλαιού
Μαρία Ζαχαροπούλου
Ντίνα Τσουκαλά
Κατερίνα Κατή
Μίνα Μουστάκα
Ιωάννα Μάνδρου
Μαρία Δήμα
Χριστιάνα Χατζηιορδάνογλου
Φάνης Καραμπατσάκης
Βάσω Κόκκαλη».

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews