Αθλητικά

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενάντια στον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενάντια στον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση κατά του προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργου Μπαρτζώκα. Η αφορμή γι αυτή την ανακοίνωση δόθηκε αναφορικά με τις δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού κατά τη χθεσινή συνέντευξη του προς τους δημοσιογράφους.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει ως εξής: “Σε μια ανεπιτυχή προσπάθεια να κερδίσει τις εντυπώσεις- αφού στο παρκέ δεν τα καταφέρνει να κερδίσει- ο προπονητής του Ολυμπιακού, σε πρόσφατες δηλώσεις αναφορικά με τον αγώνα κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό όπου η ομάδα του ηττήθηκε κατά κράτος, εξακολούθησε να πετά την μπάλα στην… εξέδρα και να προσβάλλει τη νοημοσύνη του φίλαθλου κόσμου.

Εκφράζοντας, προφανώς, την επίσημη θέση της ΚΑΕ Ολυμπιακός (εκτός κι αν το έκανε για να γίνει αρεστός στους ιδιοκτήτες κι εργοδότες του) έβγαλε στην επιφάνεια… φαντάσματα και ίντριγκες που υπάρχουν βεβαίως μόνο στη φαντασία του κι αποτελούν προσπάθεια ώστε να κρύψει τις προσωπικές του αδυναμίες.

Επειδή ό,τι γράφει δεν ξεγράφει, όση λάσπη κι αν εκτοξεύσουν- κάτι που κάνουν συστηματικά εδώ και χρόνια- δεν πρόκειται να πετύχουν το παραμικρό πέρα από το να κλείνουν τα μάτια τους στην σκληρή γι’ αυτούς πραγματικότητα.

Το παρκέ, ο αδιάψευστος μάρτυρας και η βιτρίνα όλων, όχι απλώς δεν δικαιώνει την άκρως προβλέψιμη τακτική τους αλλά ουσιαστικά τους εκθέτει. Επειδή όμως έχουν καταντήσει κουραστικοί, καλούμε τις Αρμόδιες Αρχές να επιληφθούν- επιτέλους- και να καλέσουν τον προπονητή του Ολυμπιακού να εξηγήσει επισήμως ποιά είναι “η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί εδώ και χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα”.

Αν γνωρίζει κάποια κατάσταση διαφορετική από την απόλυτη επικράτηση του Παναθηναϊκού στο παρκέ επί σειρά ετών, ας την αναλύσει επισήμως εκεί που πρέπει και όχι σε… κλειστό κύκλωμα για εσωτερική κατανάλωση”.

Σχόλια

Αθλητικά

Περισσοτερα στην κατηγορια Αθλητικά

Copyright © 2015-2016 Clevernews