Ενδιαφέροντα

Ανακοίνωση Ακρόασης για παράσταση του Εθνικού Θεάτρου!

Ανακοίνωση Ακρόασης για παράσταση του Εθνικού Θεάτρου!

Το Εθνικό Θέατρο για τις ανάγκες νέας παραγωγής σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού που θα παρουσιαστεί στην Κεντρική Σκηνή κατά τη θεατρική περίοδο 2024-2025 αναζητά νέους/ νέες άντρες και γυναίκες επαγγελματίες ηθοποιούς σκηνικής ηλικίας 20 έως 30 χρονών, με ικανότητες στο τραγούδι και την κίνηση.

Η γνώση μουσικού οργάνου θα συνεκτιμηθεί θετικά.

Στην ακρόαση θα κληθούν οι υποψήφιοι/ες που θα επιλεγούν με βάση το βιογραφικό τους σημείωμα, το οποίο θα αξιολογηθεί από το σκηνοθέτη και τους καλλιτεχνικούς συνεργάτες της παραγωγής.

Οι υποψήφιοι/ες που θα επιλεγούν για την ακρόαση θα πρέπει να έχουν προετοιμάσει δύο μονολόγους και ένα τραγούδι της αρεσκείας τους.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι/ες παρακαλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους, καθώς και δύο πρόσφατες φωτογραφίες (μία ολόσωμη και μία κοντινή), από την Τετάρτη 13/03/2024 μέχρι και την Κυριακή 31/03/2024, ηλεκτρονικά στο cv@n-t.gr αναγράφοντας στο θέμα: «Ακρόαση- Χειμερινή παραγωγή».

Η ενημέρωση των υποψηφίων θα γίνει αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Όσοι καταθέσουν το βιογραφικό τους εντός της οριζόμενης προθεσμίας θα ειδοποιηθούν μέχρι και τις 15/04/2024 από το Γραφείο Σκηνής μέσω e-mail για τη συμμετοχή τους ή μη στην ακρόαση.

Οι υποψήφιοι/ες που θα επιλεγούν για την ακρόαση θα πρέπει να έχουν μαζί τους τυπωμένο το βιογραφικό τους σημείωμα και δύο πρόσφατες φωτογραφίες (μία ολόσωμη και μία κοντινή). Επίσης, θα πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και παπούτσια.

Σημειώσεις:

1)Η α’ φάση της ακρόασης θα διεξαχθεί από τις 22 Απριλίου 2024 και μετά, και η β΄φάση θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 30 Απριλίου 2024. Η β’ φάση θα διεξαχθεί σε μορφή workshop που θα διαρκέσει 3 μέρες.

2)Οι δοκιμές θα ξεκινήσουν τέλος Σεπτεμβρίου και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι έως και τα μέσα Μαρτίου 2025.

Γνωστοποιείται δε ότι στο Εθνικό Θέατρο ισχύει Κώδικας Δεοντολογίας ο οποίος είναι αναρτημένος στην Ιστοσελίδα του Εθνικού Θεάτρου https://www.n-t.gr/el/knowus/codeofconduct και είναι δημόσια προσβάσιμος.

Η συλλογή και η επεξεργασία των στοιχείων προσωπικών δεδομένων (από το βιογραφικό κατά την αίτηση ) θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνον από το Εθνικό Θέατρο για τη συγκεκριμένη διαδικασία της ακρόασης και δεν θα πραγματοποιηθεί καμία άλλη επεξεργασία τους μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής των υποψηφίων.

Ενδιαφέροντα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ενδιαφέροντα

Copyright © 2015-2016 Clevernews