Ελλάδα

Ανανέωση των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας προανήγγειλε ο Παπαμιμίκος

Ανανέωση των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας προανήγγειλε ο Παπαμιμίκος

Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος, μιλώντας στο Βήμα Fm προανήγγειλε ανανέωση των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας.

«Εμείς θα κάνουμε την ανανέωση, γιατί εμείς πιστεύουμε στην ανανέωση. Και η ανανέωση δεν είναι μόνο σε πρόσωπα, είναι και σε ρητορική, αλλά είναι και σε πράξεις και σε πρακτικές. Βεβαίως και ζητάμε και καλούμε ανθρώπους νέους, φρέσκους, που μπορεί να μην είχαν εμπλακεί παλαιότερα με τα κόμματα ή με την πολιτική. Ανθρώπους από την αγορά, από Επιμελητήρια, ανθρώπους οι οποίοι προέρχονται από την ΟΝΝΕΔ και από την νεολαία μας», είπε ο κύριος Παπαμιμίκος.

Επιπλέον πρόσθεσε ότι στόχος είναι να βγει η ΝΔ πρώτο κόμμα, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «ο στόχος είναι, έστω και με μία ψήφο, να βγει πρώτη η Ν.Δ. και να δημιουργηθεί, στη συνέχεια, μία κυβέρνηση, σε συνεργασία με τις άλλες φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις. Και κυρίως να σχηματιστεί μία κυβέρνηση με πρόσωπα ικανά κι αποφασισμένα να βάλουν πάνω από το προσωπικό κόστος, το συμφέρον της πατρίδας. Κι αυτοί, είμαστε εμείς».

Απαντώντας σε ερώτηση για τον ρόλο του πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά, ο γραμματέας της Π.Ε. της Ν.Δ. απάντησε ότι «όλοι όσοι ασχολούνται με την Ν.Δ., όλοι οι πρώην πρόεδροι της Ν.Δ., όλοι οι βουλευτές της Ν.Δ., όλα τα στελέχη της Ν.Δ., θα ενεργοποιηθούν».

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews