Κοινωνία

Αναβλήθηκε η απολογία Ζαρούλια – Ελεύθερος μετά την απολογία του ο Γερμενής

Αναβλήθηκε η απολογία Ζαρούλια – Ελεύθερος μετά την απολογία του ο Γερμενής

Για ακόμη μία φορά αναβάλλεται η απολογία της Ελένης Ζαρούλια, για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, έπειτα από αίτηση εξαίρεσης των ανακριτριών και του αρμόδιου εισαγγελέα που υπέβαλε ο προσωρινά κρατούμενος σύζυγός της Νίκος Μιχαλολιάκος.

Η αίτηση του γραμματέα της Χρυσής Αυγής κατά των ανακριτριών Ιωάννας Κλάπα και Μαρίας Δημητροπούλου, καθώς και του εισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου, ουσιαστικά «παγώνει» την ανακριτική διαδικασία μέχρι να αποφανθεί το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αντικείμενο της αίτησης Μιχαλολιάκου είναι οι καταγγελίες του συνηγόρου υπεράσπισης του ανεξάρτητου βουλευτή Στάθη Μπούκουρα, Αλέξη Κούγια, ότι ο εντολέας του δέχθηκε πιέσεις από τους δικαστικούς λειτουργούς να καταθέσει στοιχεία σε βάρος συγκατηγορουμένων του προκειμένου να έχει ευνοϊκή μεταχείριση.

Νωρίτερα, ελεύθερος, για την κατηγορία της παραβίασης του νόμου περί όπλων, αφέθηκε μετά την απολογία του στις ανακρίτριες της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής, ο βουλευτής Γιώργος Γερμενής, ο οποίος επιστρέφει στη φυλακή όπου κρατείται για την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Πηγή kathimerini

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link