Πολιτική

Ανδρέας Ψυχάρης: Σε λίγο το δικαστήριο μπορεί να σε κρίνει και επισήμως ως καραγκιόζη -Καμμένος: Είσαι γιος του πατέρα σου

Ανδρέας Ψυχάρης: Σε λίγο το δικαστήριο μπορεί να σε κρίνει και επισήμως ως καραγκιόζη -Καμμένος: Είσαι γιος του πατέρα σου

Αγρια κόντρα ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ Ανδρέα Ψυχάρη και τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο ξέσπασε στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης της τροπολογίας για τη διακοπή της χρηματοδότησης της ΧΑ. Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στην ιστορία των ομολόγων και αναρωτήθηκε γιατί δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργο Προβόπουλο. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στη συνέχεια έδωσε… μόνος του την απάντηση λέγοντας πως ότι αυτό δεν γίνεται για να καλυφθούν υποθέσεις των Λαυρεντιάδη, του εκδότη Σταύρου Ψυχάρη και του Βίκτωρα Ρέστη.

Το λόγο ζήτησε και έλαβε αμέσως για να απαντήσει επί προσωπικού ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Ψυχάρης ο οποίος είπε ότι ο κ. Καμμένος το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να πετάει λάσπη. «Δεν μιλάει, όμως, για τα δικά του θέματα και το πόθεν έσχες του» πρόσθεσε ο κ. Ψυχάρης και συνέχισε λέγοντας: «Σε λίγο το δικαστήριο μπορεί να τον κρίνει και επισήμως ως καραγκιόζη».

Ο κ. Καμμένος απάντησε αμέσως φωνάζοντας: «Εκεί έχουμε φτάσει στη Βουλή να παίρνουν το λόγιο γιοι εκδοτών για να υπερασπιστούν τον πατέρα τους».

«Ο κ. Καμμένος δεν αντιλαμβάνεται πως εκλέγονται οι βουλευτές» του ανταπάντησε ο Ανδρέας Ψυχάρης προσθέτοντας πως ο  πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν έχει εργαστεί ποτέ και είναι ανεπάγγελτος.

 

 

πηγή: iefimerida.gr

 

 

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews