Πολιτική

Ανδρουλάκης: «Αυτοί που θέλουν νέα μέτρα να βρουν και βουλευτές να τα ψηφίσουν»

Ανδρουλάκης: «Αυτοί που θέλουν νέα μέτρα να βρουν και βουλευτές να τα ψηφίσουν»

Κατηγορηματικά απέρριψε το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων ο γενικός γραμαμτέας του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84.

«Εμείς έχουμε μια ξεκάθαρη στάση, ότι οριζόντιες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις δε θα υπάρξουν. Αυτοί λοιπόν που θεωρούν ότι πρέπει να υπάρξουν νέα μέτρα, να βρουν και Βουλευτές να τα ψηφίσουν» τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις με τη Χρυσή Αυγή, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε ότι τα κόμματα θα έπρεπε να πάρουν κοινές πρωτοβουλίες.

«Δεν βλέπω για ποιο λόγο τα κόμματα δεν παίρνουν κοινές πρωτοβουλίες. Αν το επόμενο διάστημα δείξει αντοχή η Χρυσή Αυγή στις δημοσκοπήσεις, πάει να πει ότι κάτι δεν κάνουμε σωστά» είπε.

Καταλήγοντας ο γενικός γραμματέας του ΠΑΣΟΚ ανέδειξε ως το σημαντικότερο πρόβλημα είναι η αναξιοπιστία του πολιτικού συστήματος.

«Ενισχύεται δηλαδή μια ακραία ρητορεία, παρουσιάζονται ακραίες συμπεριφορές, αυξάνονται οι κοινωνικές ανισότητες με αποτέλεσμα να υπονομεύονται οι δημοκρατικοί θεσμοί. Δεν έχει κανένας από την Ευρώπη πλέον το άλλοθι να πει ότι δε γνώριζε αυτά τα φαινόμενα. Έχουμε αντιμετωπίσει πάρα πολλά. Η Ελλάδα πρέπει να μείνει στο ευρώ και στο ευρωπαϊκό πολιτικό πλαίσιο διότι είναι το πιο ασφαλές γήπεδο. Οι Ευρωπαίοι πρέπει να βοηθήσουν» ανέφερε.

 

 

πηγή: newpost.gr

 

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews