Κοινωνία

Οι άγγελοι της Victoria’s Secret εκτίθενται στο Λούβρο

Οι άγγελοι της Victoria’s Secret εκτίθενται στο Λούβρο

Φορώντας τα εσώρουχα και τα… φτερά τους, Ambrosio, Aldridge, Prinsloo, Lima και Kloss φωτογραφήθηκαν μέσα στο διάσημο γαλλικό μουσείο

Είναι ποθητές και διάσημες για την εμφάνιση και το τέλειό τους σώμα, τόσο που θα μπορούσαν κάλλιστα να γίνουν έκθεμα σε κάποιο μουσείο. Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκαν και οι ιθύνοντες της Victoria’s Secret και ζήτησαν από τις Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Behati Prinsloo Adriana Lima και Karlie Kloss να… γδυθούν μέσα στο Λούβρο του Παρισιού.

Αψηφώντας τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στο χώρο και δείχνοντας πόσο επαγγελματίες είναι, τα «αγγελάκια» περπατούσαν πάνω στα μαρμάρινα δάπεδα του μουσειακού χώρου φορώντας μόνο τα αποκαλυπτικά και σέξι εσώρουχά τους και από ένα ζευγάρι… φτερά – το σήμα κατατεθέν της εταιρείας.

Και όλα αυτά για τη διαφημιστική Χριστουγεννιάτικη καμπάνια της VS!

Χωρίς να παραπονεθούν ούτε στιγμή για το κρύο, οι καλλονές φρόντιζαν στα διαλείμματα ανάμεσα στις λήψεις να σκεπάζονται με κουβέρτες για να… παίρνουν «δυνάμεις» και να συνεχίζουν να χαρίζουν το «καυτό» τους βλέμμα και το λαμπερό τους χαμόγελο στο φακό.

Τα «αγγελάκια» φαίνεται να το ευχαριστήθηκαν τόσο που… μετράνε ήδη αντίστροφα για τα Χριστούγεννα. Εσείς;

Πηγή sigmalive.com

 

1 2 3

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews