Αθλητικά

Αντεπίθεση και μήνυση Αλαφούζου

Αντεπίθεση και μήνυση Αλαφούζου

Σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του διευθυντή αθλητικών καναλιών της Nova, Γιάννη Φουρνάρου, προχώρησε ο Γιάννης Αλαφούζος μετά τις κατηγορίες περί ηθικής αυτουργίας.

Η κόντρα Παναθηναϊκού-Nova συνεχίζεται… Μετά τη χθεσινή δολοφονική επίθεση σε βαν του συνδρομητικού καναλιού, ο διευθυντής των αθλητικών καναλιών της Nova, Γιάννης Φουρνάρος, που ήταν παρών στο περιστατικό, κατηγόρησε τον Γιάννη Αλαφούζο για ηθική αυτουργία.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πέρασε σήμερα στην αντεπίθεση καταθέτοντας μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση τονίζοντας πως δεν φέρει καμία ευθύνη ο ίδιος αλλά και η ΠΑΕ για το επεισόδιο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει ότι ο πρόεδρός της, κ. Ι. Αλαφούζος κατέθεσε προ ολίγου μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του Διευθυντή των αθλητικών καναλιών της NOVA, κ. Γ. Φουρνάρου.

Ο Παναθηναϊκός επισήμανε από χθες και επαναλαμβάνει ότι τα όσα συνέβησαν ουδεμία σχέση έχουν είτε με την ομάδα μας είτε με τον ποδοσφαιρικό αγώνα, ο οποίος διεξήχθη και ολοκληρώθηκε ομαλά».

 

πηγή: sport-fm.gr

Σχόλια

Αθλητικά

Περισσοτερα στην κατηγορια Αθλητικά

Copyright © 2015-2016 Clevernews