Γνώμες

Αντώνη άργησες…έξι μήνες!

Αντώνη άργησες…έξι μήνες!

Στις 25 Ιανουαρίου η Νέα Δημοκρατία γνωρίζει την συντριπτικότερη ήττα της στα 40 χρόνια ιστορία της.

Πολλά στελέχη και βουλευτές του κόμματος εν μέσως πλην σαφώς ζητούν την παραίτηση του προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά.

Παρά τις εσωκομματικές φωνές, ο Αντώνης Σαμαράς παραμένει στη θέση του και πλέον γίνεται αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Οι μήνες περνούν και φτάνουμε στο σήμερα και πιο συγκεκριμένα στις 5 Ιουλίου όπου μετά από την επικράτηση του «Όχι» στο δημοψήφισμα και την εσωκομματική αμφισβήτηση να παραμένει υποβάλλει την παραίτησή του από την προεδρία, ενώ ορίζει πρόεδρο τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

ΥΓ 1: Αντώνη άργησες…έξι μήνες. Σε αντίθεση με όλους τους προηγούμενους αρχηγούς της Νέας Δημοκρατίας (πλην του Κωνσταντίνου Καραμανλή) που είχαν παραιτηθεί εκείνος παρέμεινε στη θέση του μετά από εκλογική ήττα. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

ΥΓ 2: Η κεντροδεξιά (όπως και η κεντροαριστερά) για να μπορεί να παίξει ρόλο το επόμενο διάστημα, θα πρέπει να έχει για αρχηγό ένα νέο και άφθαρτο πρόσωπο μιας και το παλιό κούρασε. Ο κόσμος επιζητεί το καινούργιο και εκτιμώ πως τώρα είναι η καλύτερη ώρα.

Γιάννης Α. Πολίτης

Σχόλια

Γνώμες

Περισσοτερα στην κατηγορια Γνώμες

Copyright © 2015-2016 Clevernews