Πολιτική

Αντώνης Σαμαράς: Η δημοκρατία δεν θα υποκύψει στην εγκληματική βία

Αντώνης Σαμαράς: Η δημοκρατία δεν θα υποκύψει στην εγκληματική βία

«Όποιος δείξει ότι δεν κάνει το παν για να αποτρέψει φαινόμενα βίας, θα εισπράξει την καταδίκη του λαού», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αναφερόμενος στις πρόσφατες δολοφονίες τόσο του Παύλου Φύσσα πριν ένα μήνα, όσο και στην εκτέλεση των δύο μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο την περασμένη Παρασκευή.

Η χώρα δεν είναι στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου διαβεβαίωσε ο κ. Σαμαράς σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Ανατροπή» του Mega και τόνισε ότι οι δολοφόνοι δεν θα μείνουν ατιμώρητοι.

Σχολιάζοντας τα περιστατικά αυτά ο πρωθυπουργός, επεσήμανε ότι «είναι σαν να ανάβεις σπίρτο σε πυριτιδαποθήκη και τώρα έχουμε πολλές οικονομικές φωτιές μπροστά μας».

«Αυτό που χρειάζεται αυτή τη στιγμή είναι η αυστηρότητα του κράτους, αλλά και η ενωτική διάθεση από πλευράς του κόσμου», υποστήριξε ο κ. Σαμαράς. «Μια αγκαλιά είναι το καλύτερο μνημόσυνο γι΄αυτά τα παλικάρια» είπε  χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

«Δεν θα επιτρέψω η δημοκρατία να υποκύψει στην εγκληματική βία» σημείωσε ο κ. Σαμαράς και συνέχισε: «Αυτό που απαιτείται είναι να υπάρξει σταθερότητα και εμπιστοσύνη των Ελλήνων στη χώρα τους και των ξένων προς την Ελλάδα».

«Δεν με ενδιαφέρει ποιος το έκανε, αποκλειστικά υπεύθυνος είναι αυτός που το έκανε» είπε ο κ. Σαμαράς και συμπλήρωσε: «Περιμένω από όλα τα κόμματα να απομονώνουν και να καταδικάζουν τέτοιες περιπτώσεις».

 

 

 

πηγή: newspost.gr

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews