Κοινωνία

Απάντησε το ΛΑΟΣ στην Ευγενία Μανωλίδου

Απάντησε το ΛΑΟΣ στην Ευγενία Μανωλίδου

Μέσω του εκπροσώπου τύπου του. κ Κωστή Αιβαλιώτη τοποθετήθηκε το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη αναφορικά με τα όσα είπε η Ευγενία Μανωλίδου στο περιοδικό people, για την εποχή που Άδωνης και Καρατζαφέρης συνυπήρχαν πολιτικά στο ίδιο κόμμα…

“Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που επί ΛΑΟΣ δεν του έδιναν σημασία, τον χλεύαζαν και τον ειρωνεύονταν δημοσίως και οι οποίοι σήμερα του τηλεφωνούν για να τον εκθειάσουν. Οσο απίστευτο κι αν ακούγεται, ο Αδωνις δεν έχει αρνηθεί ποτέ να μιλήσει ή να βοηθήσει κάποιον άνθρωπο επειδή κάποτε δεν του φέρθηκε καλά. Δεν τρέφει μέσα του την παραμικρή κακία για κανέναν”, τονίζει μεταξύ άλλων η κυρία Μανωλίδου.

 

 

“Ξέραμε ότι η κ. Μανωλίδου δεν ανακατευόταν με την πολιτική, και πολύ καλά έκανε. Μας ξένισε η δήλωσή της σε περιοδικό μεγάλης κυριακάτικης εφημερίδας ότι “κάποιοι στον ΛΑΟΣ χλεύαζαν” τον σύζυγό της και σήμερα οι ίδιοι του τηλεφωνούν και τον εκθειάζουν..

Αφού ασχολήθηκε με τον ΛΑΟΣ μήπως θα έπρεπε πρώτα η Τζενη Μανωλιδου-Καραγιαννιδου-Γεωργιάδου να πει ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον κόσμο που ψήφιζε τον άντρα της, τον έκανε υφυπουργό και αγόραζε επί χρόνια τα βιβλία που εμπορευόταν; Εκτός αν η κ. Μανωλίδου εννούσε “ο λαός” , αντί “ο ΛΑΟΣ” …”

απάντησε μέσω του προφίλ του στο Facebook ο κ. Αϊβαλιώτης.

απάντηση Αιβαλιωτη

 

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews