Αθλητικά

Απίστευτη δήλωση από το Δ. Γιαννακόπουλο (video)

Απίστευτη δήλωση από το Δ. Γιαννακόπουλο (video)

Σε έξαλλη κατάσταση μετά το τέλος του τρίτου τελικού μεταξύ Παναθηναικού και Ολυμπιακού ο πρόεδρος των “πρασίνων” Δημήτρης Γιαννακόπουλος απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους δήλωσε ότι ο αγώνας δεν έπρεπε να είχε αρχίσει επειδή η αποστολή του Ολυμπιακού ήταν υπεράριθμη.

Ωστόσο αυτό που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση τόσο στους δημοσιογράφους όσο και στους τηλεθεατές ήταν η εξής δήλωση: «Εγώ δεν είμαι Αλαφούζος και Βαρδινογιάννης να με γ…νε μέσα». Ακολουθούν αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Σήμερα ο αγώνας δεν έπρεπε να έχει ξεκινήσει. Ξεκίνησε εκβιαστικά μ’ ένα δίλημμα που μας έβαλε ο κ. Σχινάς ή να ξεκινήσει ή να μηδενιστούμε. Οι κανονισμοί του ΕΣΑΚΕ είναι σαφείς. 22 άτομα επιτρέπονται από μια φιλοξενούμενη ομάδα στην αποστολή. Σήμερα ήρθαν 29 από τον Ολυμπιακό. Κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε να εναρμονιζόμαστε με τους κανόνες.

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ένσταση και ζητάει την επανάληψη του αγώνα. Στο αγωνιστικό μέρος, σήμερα έγινε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος. Και αυτό που έχω να πω στον κ. Σχινά, στον κ. Κορομηλά και στον κ. Ψαριανό, είναι ότι εγώ δεν είμαι ούτε Βαρδινογιάννης, ούτε Αλαφούζος για να κάθομαι να δέχομαι να με γ… μες το γήπεδο. Αυτό που έγινε σήμερα θα το βρούνε μπροστά τους»..

Σχόλια

Αθλητικά

Περισσοτερα στην κατηγορια Αθλητικά

Copyright © 2015-2016 Clevernews