Ελλάδα

Απίστευτη καταγγελία άνδρα των ΜΑΤ για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Απίστευτη καταγγελία άνδρα των ΜΑΤ για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

“Σοκ” και ερωτηματικά προκαλεί η καταγγελία που έκανε στην τηλεόραση του ANT1 o Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών Δημοσθένης Πάκος.

Ο Δημοσθένης Πάκος κατήγγειλε ότι με εντολή της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου απαγορεύθηκε το Σάββατο η είσοδος στη Βουλή σε άνδρες των ΜΑΤ οι οποίοι ήθελαν να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1  , αμέσως μετά την απόπειρα των ανδρών των ΜΑΤ, να εισέλθουν στη Βουλή, δύο αστυνομικοί επιχείρησαν να κάνουν το ίδιο. Μάλιστα ο ένας από αυτούς φορούσε στολή και ο άλλος είχε πολιτική περιβολή. Αποτέλεσμα ήταν ο φρουρός στην είσοδο της Βουλής, να αναγκάζεται πλέον με βάση τα νέα δεδομένα να κάνει «face control» στους συναδέλφους του, να απαγορεύει στον ένστολο άνδρα την είσοδο στο κτήριο του Κοινοβουλίου, αλλά να επιτρέπει την είσοδο στον άνδρα με τα πολιτικά.

Με βάση ορισμένες πληροφορίες ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης δηλώνει άγνοια για τό περιστατικό, ενώ άλλοι υποστηρίχουν ότι ο φρούραρχος της Βουλής φέρεται να έδωσε εντολή να μην τριγυρίζουν άσκοπα στο προαύλιο, αλλά όχι να μην ικανοποιούν τις φυσικές τους ανάγκες.

Τέλος η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναζήτησε τον Φρούραρχο της Βουλής για να διερευνήσει πώς έχουν τα πράγματα,παρ όλα αυτά κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής δεν είναι εφικτό.

Όπως φαίνεται η κόντρα μεταξύ της Προέδρου της Βουλής και των ΜΑΤ θα έχει πολλά ακόμα επεισόδια.

Ηχηρή παρέμβαση Άδωνι

Με αφορμή τη συγκεκριμένη καταγγελία ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης έκανε το ακόλουθο σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

«Εάν αυτό ισχύει πράγμα που θα το διαπιστώσω αύριο θα γίνει ο χαμός!»

adonis_mat

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews