Ελλάδα

Απίστευτη καταγγελία από τον Αλέξη Τσίπρα!

Απίστευτη καταγγελία από τον Αλέξη Τσίπρα!

Ρεπορτάζ: Γιάννης Πολίτης

Κατά τη διάρκεια έκτακτης σύσκεψης που είχε με τους συνεργάτες του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ανέφερε ότι  μετά τις πρωινές δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου Σοφίας Βούλτεψη, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είνα ικανός να δημιουργήσει “bank run”, με απώτερο σκοπό τη στοχοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του ΣΥΡΙΖΑ

«Κυβέρνηση και Τρόικα, αφού συμφώνησαν σε όλα τα νέα σκληρά μέτρα, τώρα από κοινού μεθοδεύουν τον εκφοβισμό των βουλευτών για να ξεπεράσουν το εμπόδιο της προεδρικής εκλογής. Όσες μεθοδεύσεις όμως κι αν επιχειρήσουν δεν θα τα καταφέρουν. Θα τους γυρίσουν μπούμερανγκ και θα τις χρεωθούν.

Ο Σαμαράς είναι πια επικίνδυνος για τη χώρα. Δεν φαίνεται να τον απασχολεί διόλου η σταθερότητα της οικονομίας. Έχει υιοθετήσει τη λογική “Αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων”. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση της Βούλτεψη, η οποία προαναγγέλλει πιστωτικό γεγονός λόγω εκλογών. Υπονομεύει αδίστακτα τη δημοκρατία.

Ο Σαμαράς είναι ικανός ακόμα και να σκηνοθετήσει bank run, με τεχνητή φυγή κεφαλαίων, φίλα προσκείμενων του επιχειρηματιών, προκειμένου να κάνει πειστικό το επιχείρημα του φόβου. Έχουν, όμως, γνώσιν οι φύλακες. Όσοι το επιχειρούν θα λογοδοτήσουν».

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews