Πολιτική

Αποχωρεί ο Ανδρεας Παπαδόπουλος από την Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ

Αποχωρεί ο Ανδρεας Παπαδόπουλος από την Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ

Μετά την ανεξαρτητοποίηση της Κατερίνας Μάρκου και της διαγραφής του Γρηγόρη Ψαριανού οι αποχωρήσεις στη Δημοκρατική Αριστερά συνεχίζονται.

Πριν από λίγα λεπτά ο πρώην εκπρόσωπος τύπου του κόμματος και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Ανδρέας Παπαδόπουλος έκανε γνωστή την αποχώρησή του από το όργανο του κόμματος.

Αναλυτικά η επιστολή:

Αγαπητέ Θανάση,

Μόλις πληροφορήθηκα τη διαγραφή του Γρηγόρη Ψαριανού, με την “κατηγορία”, μεταξύ άλλων, για “συστηματική διαφοροποίηση και αντίθεσή του προς τις πρωτοβουλίες και επιλογές του κόμματος”.
Η ΔΗΜΑΡ έφτασε στο 1,23% ακριβώς επειδή ακολούθησε μια γραμμή, την οποία εδώ και και λίγες εβδομάδες έχει πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων.
Αναρωτιέμαι τώρα ποια γραμμή ακολουθεί η ΔΗΜΑΡ; Μήπως αυτή που εδώ και ένα χρόνο ο Γρηγόρης και πολλοί άλλοι διεκδικούσαμε;
Θεωρώ αδιανόητο να διαγράφεται ένας βουλευτής, ο οποίος έχει δικαιωθεί στον απόλυτο βαθμό.
Πίστευα ή ήλπιζα ότι η όποια αλλαγή γραμμής, θα συνδυαζόταν και με γενναίο άνοιγμα προς τους ανθρώπους που εδώ και ένα χρόνο έχουν λοιδορηθεί, επειδή έλεγαν αυτά ακριβώς που τώρα προσπαθεί να πει η ΔΗΜΑΡ. Διαπιστώνω ακριβώς το ανάποδο με τη διαγραφή του Ψαριανού.
Θεωρώ, λοιπόν, ότι η ΔΗΜΑΡ παίρνει διαζύγιο από τους ανθρώπους που την ίδρυσαν, από τους πραγματικούς εκφραστές του ρεύματος της ανανεωτικής αριστεράς.
Ως εκ τούτου, δεν μπορώ να παραμείνω μέλος της Κεντρικής Επιτροπής.

Με προσωπική εκτίμηση

Ανδρέας Ε. Παπαδόπουλος

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews