Ελλάδα

Αποφυλακίζεται στις 29 Μαρτίου ο βουλευτής της Χ.Α. Χρήστος Παππάς

Αποφυλακίζεται στις 29 Μαρτίου ο βουλευτής της Χ.Α. Χρήστος Παππάς

Αποφυλακίζεται στις 29 Μαρτίου, όποτε λήγει το όριο των 18 μηνών προσωρινής κράτησης, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, σύμφωνα με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών.

Το Συμβούλιο, αποδεχόμενο την πρόταση του εισαγγελέα Εφετών, Δημήτρη Ασπρογέρακα, διατάσσει την άρση της προσωρινής κράτησης του φερόμενου ως «υπαρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης» με την επιβολή των όρων της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, απαγόρευσης μετακίνησης εκτός νομού Αττικής, της απαγόρευσης μετακίνησης με πλωτά ή εναέρια μέσα, της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα τρεις φορές τον μήνα και της υποχρεωτικής διανυκτέρευσης στην οικία του.

Εκκρεμεί η έκδοση βουλεύματος και για τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο, του οποίου το 18μηνο επίσης λήγει στις 29 Μαρτίου.

Η πρόταση που έχει υποβάλει ο εισαγγελέας Εφετών, Ιωάννης Προβατάρης για την αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης, είναι η επιβολή χρηματικής εγγύησης 125.000 ευρώ, καθώς και να τεθεί σε ισχύ ο όρος του κατ’ οίκον περιορισμού, που του είχε επιβληθεί για κατηγορίες που αφορούν παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Πηγή imerisia

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews