Κοινωνία

Απολογούνται Τρίτη και Τετάρτη οι 14 συλληφθέντες για το κύκλωμα ηρωίνης

Απολογούνται Τρίτη και Τετάρτη οι 14 συλληφθέντες για το κύκλωμα ηρωίνης

Προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη και Τετάρτη, πήραν από την Εισαγγελία Πειραιά οι 14 συλληφθέντες, μεταξύ των οποίων και δύο Έλληνες, που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση νέας ποσότητας ηρωίνης 986 κιλών και 600 γραμμαρίων, η οποία εντοπίστηκε χθες το βράδυ, σε παλιές αποθήκες επιχείρησης πουλερικών στο Κορωπί.
Στους 14 συλληφθέντες απαγγέλθηκε η κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.
Οι συλληφθέντες είναι τα 11 μέλη του πληρώματος του δεξαμενόπλοιου «NOOR ONE» με σημαία Τόγκο που βρίσκεται στη Βλήχα Ελευσίνας και είχε μεταφέρει την ηρωίνη, καθώς και άλλα τρία άτομα, μεταξύ των οποίων δύο Έλληνες, μία γυναίκα και ένας άνδρας.
Η 53χρονη γυναίκα, κάτοικος Αργυρούπολης, φέρεται ως εκπρόσωπος της πλοιοκτήτριας εταιρείας, ενώ ο άνδρας φέρεται να έχει βοηθήσει στη μεταφορά της ηρωίνης στην έπαυλη της Φιλοθέης.
Το τρίτο άτομο είναι Ιρανός και φαίνεται ότι είχε αναλάβει τη φύλαξη της ποσότητας ηρωίνης που εντοπίστηκε στις αποθήκες στο Κορωπί.

πηγή ethnos.gr

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews