Πολιτική

Απών από το Συνέδριο της ΔΗΜΑΡ ο Λυκούδης

Απών από το Συνέδριο της ΔΗΜΑΡ ο Λυκούδης

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της Μεταρρυθμιστικής Τάσης μιλώντας σε παρευρισκόμενους ανέφερε ότι δε θα πάει στο συνέδριο της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Η τοποθέτησή του έχει ως εξής:

«Ο Λυκούδης θα κάνει αυτό που έκανε πάντα. Θα δώσει, με όλη του τη δύναμη, τη μάχη για να μπορέσει να επαναφέρει τον χώρο-λέω τον χώρο γιατί έτσι όπως είναι σήμερα η ΔΗΜΑΡ είναι εξαιρετικά δύσκολο να λέω για αισιόδοξες προοπτικές-σε μια κατεύθυνση που θα μπορέσει να του δώσει μια καινούρια δυνατότητα να παρέμβει. Δεν είμαι πολύ αισιόδοξος, αλλά νομίζω ότι αυτή τη μάχη, μέχρις ότου πιστέψω ότι δεν υπάρχει άλλο περιθώριο, θα τη δίνω, αλλά ξαναλέω δεν είμαι αισιόδοξος».Το 1% είναι ένα ποσοστό ταπεινωτικό για τη ΔΗΜΑΡ. Είναι θέμα να αναζητήσουμε υπαρξιακού χαρακτήρα δυνατότητες για το κόμμα και όχι μόνο καλών ή κακών πολιτικών. Να δούμε αν και πόσο μπορούμε να είμαστε μια υπαρκτή πολιτική δύναμη», επισήμανε.

Τόνισε την ανάγκη ανασυγκρότησης της δημοκρατικής παράταξη, καθώς, όπως είπε, «υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας που δεν θέλει να εκφραστεί ούτε με τον κ. Σαμαρά, ούτε με τον κ. Τσίπρα», και σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «αφού ο χώρος αποκτήσει ειδικό πολιτικό βάρος, τότε θα είχε κάποιο νόημα να συζητήσει και με τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι απλώς ένα κομμάτι να «προσκολληθεί» στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Από την άλλη πλευρά αναφερόμενος στο Ποτάμι και το Σταύρο Θεοδωράκη τόνισε ότι θα πρέπει να προσδιορίσει το χώρο που κινείται και η απαρχή αυτού του γεγονότος θα γίνει στο ιδρυτικό του συνέδριο.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Βούγιας, το στέλεχος της Ελιάς Νιόβη Παυλίδου, μέλη της ΔΗΜΑΡ, και της Μεταρρυθμιστικής Τάσης.

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews