Επιστημονικά

Η Apple ελαττώνει την παραγωγή των iPhone 5C

Η Apple ελαττώνει την παραγωγή των iPhone 5C

Σε δημοσίευμα της, η Wall Street Journal αναφέρει ότι η Apple έδωσε εντολή στα εργοστάσια συναρμολόγησης των iPhone 5C στην Κίνα να ελαττώσουν τους ρυθμούς παραγωγής της συσκευής.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Pegatron, θα ελαττώσει την παραγωγή κατά 20 τοις εκατό.

Η πρώτη είναι η εταιρία που συναρμολογεί το μεγαλύτερο μέρος των iPhone 5C, ενώ η Hon Hai, η Foxconn δηλαδή που συναρμολογεί τα υπόλοιπα, πρόκειται να προβεί σε ελλάτωση παραγωγής κατά 30 τοις εκατό.

Απ’ ότι φαίνεται το “πολύχρωμο”, πλαστικό smartphone της Apple δεν ανταποκρίνεται στις προβλέψεις πωλήσεων της αμερικανικής εταιρίας, που μάλλον απέτυχε στην τοποθέτηση της συσκευής ως “το φθηνό iPhone”.

Από την άλλη πλευρά, φαίνεται ότι η ζήτηση του iPhone 5S συνεχίζει να ξεπερνάει τις προσδοκίες, αφού η ίδια πηγή αναφέρει ότι η Apple θα αυξήσει την παραγωγή της high-end συσκευής της, η οποία έχει τις διπλάσιες πωλήσεις σε σχέση με τη φθηνότερη εκδοχή της.

Ωστόσο, γίνεται αντιληπτό από τα παραπάνω ότι υπάρχει ο κίνδυνος “κανιβαλισμού” των πωλήσεων του 5C από τον ποιοτικότερο ομόσταυλό του, εκτός και αν η καλιφορνέζικη εταιρία έχει κάποια μείωση τιμής στα σκαριά.

 

 

πηγή: e-pcmag.gr

Σχόλια

Επιστημονικά

Περισσοτερα στην κατηγορια Επιστημονικά

Copyright © 2015-2016 Clevernews