Επιστημονικά

Η Apple κυκλοφόρησε το νέο λογισμικό ios7

Η Apple κυκλοφόρησε το νέο λογισμικό ios7

ΗApple ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της λογισμικούiOS 7για «έξυπνες» συσκευές. Με νέο σχεδιασμό, το iOS 7 παρέχει τη δυνατότητα αυτόματων ενημερώσεων στο χρήστη, ενώ παράλληλα διατίθενται συντομεύσεις για όλες τις εφαρμογές που καθένας χρησιμοποιεί συχνότερα.

Όπως έγινε γνωστό, το νέο iOS 7 διαθέτει συγκεκριμένες λειτουργίες, οι οποίες δεν είναι ακόμη διαθέσιμες για τα «έξυπνα» κινητά iPhone 4 και iPhone 4S. Η εξειδικευμένη σε θέματα τεχνολογίας ιστοσελίδα cnet χαρακτηρίζει το νέο λογισμικό της Apple «ελκυστικότερο», ενώ τονίζει ότι ένα από τα μειονεκτήματά του είναι το γεγονός ότι «ο χώρος είναι πιο σημαντικός από την πληροφορία».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το cnet, οι χρήστες απαιτείται να «ψάξουν» περισσότερο το μενού προκειμένου να εντοπίσουν τις εφαρμογές και τις λειτουργίες που τους ενδιαφέρουν.

Η Apple παρουσίασε επίσης ενημερώσεις για το iTunes με αφορμή την έλευση του νέου της λογισμικού iOS 7.  Η αμερικανική εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών ανακοίνωσε ότι κυκλοφόρησαν τα «ανανεωμένα» iTunes για τα Mac και τα Windows.

Η έκδοση 11.1 είναι πλέον διαθέσιμη και υποστηρίζει το νέο λογισμικό iOS 7 καθώς και την υπηρεσία iTunes Radio.
Μια ακόμη προσθήκη στα iTunes είναι το Genius Shuffle, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν τις δικές τους προσωπικές δυναμικές λίστες τραγουδιών. Το «κατέβασμα» του νέου iTunes 11.1 γίνεται δωρεάν μέσα της ιστοσελίδας της Apple στο διαδίκτυο.

Σχόλια

Επιστημονικά

Περισσοτερα στην κατηγορια Επιστημονικά

Copyright © 2015-2016 Clevernews